Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нормална температура на фиат пунто 1,2 8V 2001г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нормална температура на фиат пунто 1,2 8V 2001г.

искам да попитам каква е нормалната температура,пунтото 1,2 8v 60к.с. и къде трябва да е стрелката на уреда в нормално загряла кола,направи ми впечатление,че стрелката не се вдига или ако се вдига ще е много малко и се пуска перката,за няколко секунди и се изключва.ще ви бъда благодарен ако ми помогнете

88 градуса.Сменяш първо термостат и после всичко останало.Щом питаш по този начин,значи не си запознат много.Отиди в сервиз.Препоръчвам.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

да но не пиши никакви градуси,на коя чертичка трябва да е стрелката на 88 градуса,имам добро парно,за да е от термостата

Коментар

emo_pz написа:
        да но не пиши никакви градуси,на коя чертичка трябва да е стрелката на 88 градуса,имам добро парно,за да е от термостата
        По принцип на средната чертичка.Дори и да имаш парно не е гаранция,че термостата е добре.Може да е също и датчика за температурата.Затова ти препоръчах да отидеш в сервиз.Най-малкото за диагностика.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Принципно на средата на скалата трябва да седи. Но може и уреда да лъже. При мен седи на средата, а пък никога не съм имал парно...при мен може и от друго да е де...

Коментар

колега извинявам се не съм се изразил правилно.значи стрелката на уреда ми седи по средата при загряла кола.искам да кажа,че като стрелката се вдигне малко над нормалното се пуска пертака за няколко секунди и се изключва.това нормално ли е.на колко градуса трябва да се пуска перката.

Коментар

emo_pz написа:
              искам да попитам каква е нормалната температура,пунтото 1,2 8v 60к.с. и къде трябва да е стрелката на уреда в нормално загряла кола,направи ми впечатление,че стрелката не се вдига или ако се вдига ще е много малко и се пуска перката,за няколко секунди и се изключва.ще ви бъда благодарен ако ми помогнете
              Стрелката трябва да стои по средата. Това с перката е нормално, не се притеснявай, и при мен е така.
              Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
              Punto GT 1.4 Turbo '99
              Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

благодаря

Коментар

Working...
                X