Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искат да вдигат акциза на дизела още

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искат да вдигат акциза на дизела още

Предложението на Еврокомисията е да отпадне съществуващото в момента облекчение за дизеловото гориво, в резултат на което то може да поскъпне с 19 на сто. Отделно се очаква да се въведе и екотакса върху горивата като за дизеля тя ще е по-висока, защото замърсява повече.
    Не стига че петрола е адски скъп те се чудят как да го направят още по скъп за да има пари скапания европармент да харчи за глупости. Зор сами да затрият икономиката в европа и всичкото производство да избяга в Китай и Азия.Ще стане ли според вас това?
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Разбира се че ще стане. Откъде да дойдат тея стотици милиарди дето наляха в банките? Никой не ще да решава проблеми, а гледа да изтиска кинти от хората и да ги налива в отлагане на пропастта в посока следващото правителство. Не забравяй че за европееца това не значи каквото е за нас, заради разликата в доходите. Все едно сега дизела да беше левче и да го вдигнат на 1.20лв. Пука ми. Европееца има много пространство да бъде изтискан, и ще го правят все повече, лошото е че това всичко ще се случва и при нас. Само гледай какво става като му минат на Саркози изборите.

Коментар

И все пак това ще се отрази негативно на всички, на тях в по малка степен, на нас в по голяма.Сами бутат целия евросъюз към още по голяма криза.Не ми е ясно само за чий се правят на толкова "еко" докато китайци индийци и подобни държави гледат как да се развият повече в това време и да отмъкнат кокала.
      FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Те не са ’еко’. Просто намират основание да смучат кинти. Иначе откъде? С всичкото това грабене от горивото и пак са с безумни дефицити всички, смятай без акцизите какъв щеше да е продънен портфейла.

Коментар

Дали пък това не е план за оставане в ЕС на най силните, а останалите като нас /ние сме най зле де/ просто да излязат от ЕС и да се спасяват поединично. Драстичното вдигане на горивото означава автоматично вдигане на абсолютно всичко, което със сегашните заплати означава тотален мор, май никаква светлина не се вижда в тунела с години напред
          punto HGT

Коментар

Ми то поединично ако бяхме тръгнали да се спасяваме сигурно щеше да е по-добре...И съдейки по историята навсякъде,където е намесена страната ни винаги е имало провал и/или загуба за тия с които сме били.Очаквам и недоразумението ЕС да го сполети същото
            EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
            Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Бюджетните ями трябва да се пълнят, няма да са само горивата...
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Тук усешам картелно споразумение между столчина община и ЕС, във връзка с пускането на метрото и новите му лъчи, СО иска да си пълни влакчетата и съответно бюджета от билети а не да пълни дупки по пътищата на София заради прекълено многото автомобили. Това съм сигурен че е много тайна конспирация
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

white_shark написа:
                  Ми то поединично ако бяхме тръгнали да се спасяваме сигурно щеше да е по-добре...И съдейки по историята навсякъде,където е намесена страната ни винаги е имало провал и/или загуба за тия с които сме били.Очаквам и недоразумението ЕС да го сполети същото
                  Ще, ще !
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Аз тия дни ще добавя газова на служебния пикап че с този дизел е мор.
                    Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
                      На личните коли не е чак такъв проблем. Ще давам 15 лв повече месечно за нафта- ще го преживея някак.Ама не мога да си обясня защо някой хора дето не карат коли злорадстват като увеличават горивата.Поскъпването бърка в джоба на абсолютно всички.На нас в София няма да ни се отрази чак толкова, но по малките селца дето са отдалечени на 20 30 км от градовете това е направо убийствено.
                      FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

infineon написа:
                        Valentin_V написа:
                        На личните коли не е чак такъв проблем. Ще давам 15 лв повече месечно за нафта- ще го преживея някак.Ама не мога да си обясня защо някой хора дето не карат коли злорадстват като увеличават горивата.Поскъпването бърка в джоба на абсолютно всички.На нас в София няма да ни се отрази чак толкова, но по малките селца дето са отдалечени на 20 30 км от градовете това е направо убийствено.
                        Злорадстват, защото завиждат. Мислят си че се правим на баровци, като караме коли, но за съжаление, тъпите им мозъчета не осъзнават колко много им бърка това и в техните джобове. Много от тях ме гледат тъпо, като им кажа че с кола излиза по-евтино, ако пътуват двама души, отколкото с автобус. Ама айде, нали трябва да се направят на тарикати
                        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                          infineon написа:
                          Valentin_V написа:
                          Злорадстват, защото завиждат. Мислят си че се правим на баровци, като караме коли, но за съжаление, тъпите им мозъчета не осъзнават колко много им бърка това и в техните джобове. Много от тях ме гледат тъпо, като им кажа че с кола излиза по-евтино, ако пътуват двама души, отколкото с автобус. Ама айде, нали трябва да се направят на тарикати
                          Има доста логика в димите ти Любенов и за жалост си прав.т.с. то пък сме едни баровци с тези средновековни кочинки ама айде
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                          X