Предложението на Еврокомисията е да отпадне съществуващото в момента облекчение за дизеловото гориво, в резултат на което то може да поскъпне с 19 на сто. Отделно се очаква да се въведе и екотакса върху горивата като за дизеля тя ще е по-висока, защото замърсява повече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искат да вдигат акциза на дизела още
Collapse
X
-
Искат да вдигат акциза на дизела още
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Разбира се че ще стане. Откъде да дойдат тея стотици милиарди дето наляха в банките? Никой не ще да решава проблеми, а гледа да изтиска кинти от хората и да ги налива в отлагане на пропастта в посока следващото правителство. Не забравяй че за европееца това не значи каквото е за нас, заради разликата в доходите. Все едно сега дизела да беше левче и да го вдигнат на 1.20лв. Пука ми. Европееца има много пространство да бъде изтискан, и ще го правят все повече, лошото е че това всичко ще се случва и при нас. Само гледай какво става като му минат на Саркози изборите.
-
И все пак това ще се отрази негативно на всички, на тях в по малка степен, на нас в по голяма.Сами бутат целия евросъюз към още по голяма криза.Не ми е ясно само за чий се правят на толкова "еко" докато китайци индийци и подобни държави гледат как да се развият повече в това време и да отмъкнат кокала.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Дали пък това не е план за оставане в ЕС на най силните, а останалите като нас /ние сме най зле де/ просто да излязат от ЕС и да се спасяват поединично. Драстичното вдигане на горивото означава автоматично вдигане на абсолютно всичко, което със сегашните заплати означава тотален мор, май никаква светлина не се вижда в тунела с години напредpunto HGT
Коментар
-
Ми то поединично ако бяхме тръгнали да се спасяваме сигурно щеше да е по-добре...И съдейки по историята навсякъде,където е намесена страната ни винаги е имало провал и/или загуба за тия с които сме били.Очаквам и недоразумението ЕС да го сполети същотоEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Тук усешам картелно споразумение между столчина община и ЕС, във връзка с пускането на метрото и новите му лъчи, СО иска да си пълни влакчетата и съответно бюджета от билети а не да пълни дупки по пътищата на София заради прекълено многото автомобили. Това съм сигурен че е много тайна конспирацияКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
white_shark написа:Ми то поединично ако бяхме тръгнали да се спасяваме сигурно щеше да е по-добре...И съдейки по историята навсякъде,където е намесена страната ни винаги е имало провал и/или загуба за тия с които сме били.Очаквам и недоразумението ЕС да го сполети същотоОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Valentin_V написа:Аз тия дни ще добавя газова на служебния пикап че с този дизел е мор.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Valentin_V написа:Аз тия дни ще добавя газова на служебния пикап че с този дизел е мор.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:infineon написа:Valentin_V написа:Аз тия дни ще добавя газова на служебния пикап че с този дизел е мор.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар