Има дъна които не пищят за памет, а също така ми се е случвало да попадна на ново дъно със прекъснати писти от огъване на платката. Работи само ако съм го сложил свободно на масата. В момента в който го монтирам в кутията и спира, или както е на масаа, съвсем леко да го натисна в единия край и не тръгва. Голям зор беше с гаранцията :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Про6лем с компютър - не BOOT-ва. (No POST)
Collapse
X
-
Dido_Lyubenov написа:Има дъна които не пищят за памет, а също така ми се е случвало да попадна на ново дъно със прекъснати писти от огъване на платката. Работи само ако съм го сложил свободно на масата. В момента в който го монтирам в кутията и спира, или както е на масаа, съвсем леко да го натисна в единия край и не тръгва. Голям зор беше с гаранцията :DFiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
И аз да се включа Дъното ще пищи ако има от къде да пищи. Малко абсурдно може да прозвучи, но има ли свързан beep?Не се случва често, но се срещат неработещи нови дъна .Колкото до ефекта на кутията - веднъж 2 часа се чудих защо не тръгва компа, след като сложа дъното в кутията. Оказа се, че съм сложил повече повдигачи от колкото е необходимо и даваше на късо. Може да го провериш за всеки случай
Коментар
-
Набутал си се в самодивско. Когато правя такива процедури, отивам във фирмата, плащам си и те са длъжни да ми пуснат дъното, иначе върви доказвай, че дъното е било дефектно, а не си го гръмнал ти.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Има развитие по случая - понеже не ми 6еше зор за тоя компютър го занесох чак миналата седмица в сервиза им.Та използвам случая да похваля фирмата - Reset.Взеха дъното да го тестват, на следващия ден казаха, че ще го сменят.Отидох, нямаха същото, така че ми го смениха с малко по-до6ро и по-скъпо,предложих, раз6ира се, да доплатя, но хората отказаха.Питах ги какъв е 6ил про6лема, но не знаеха точно, казаха, че ги пращат в сервиза в Чехия.Както и да е, новото ра6оти 6ез грешка.Евала на фирмата (че какви разправии съм имал едно време с едни 6орсуци Multielectronics не е истина)Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Работя постоянно с Ресет и не са чак такива пичове както ги описваш. Дали са ти по-скъпо дъно и не са ти искали пари защото не е било ново, а ремонтирано(не при тях, те не могат). На мен се опитаха един път да ми направят този номер и стана голяма разправия и от тогава директно ми казват какво имат налично ново и "рефърбишет" ...Но в края на краищата на теб може да не ти дреме...нали компа бачка. Аз просто си държа всичко да е точно.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Работя постоянно с Ресет и не са чак такива пичове както ги описваш. Дали са ти по-скъпо дъно и не са ти искали пари защото не е било ново, а ремонтирано(не при тях, те не могат). На мен се опитаха един път да ми направят този номер и стана голяма разправия и от тогава директно ми казват какво имат налично ново и "рефърбишет" ...Но в края на краищата на теб може да не ти дреме...нали компа бачка. Аз просто си държа всичко да е точно.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Възможно е, това ми е първата покупка от тях. А дъното го огледах, няма никакви следи по него. Както и по останалите неща - кутия, книжки и т.н.Но както казваш, това няма значение за мен - важното е да ра6оти.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар