Служебен автомобил на 270хил. км не бих си купил ако ще и пари да ми дават, не знам кой и как я е карал.Мен това ме отказа. Иначе ако се интересуваш от върнат лизинг на ЛС, има доста интересни предложения
Ами това е доста противоречиво мнение...на колко хиляди километра е твоето браво и сигурен ли си в тях? А и дали имаш сервизна книжка от предишния собственик и дали тя е оригиналната...и т.н. ама си дал сигурно толкова че и повече за него... а и е 19..год или айде 2001 най много Далеч съм от мисълта че тази Брера я е купил някой дето има борса за домати за да си вози стоката с нея....А хората на които дават подобни служебни коли са отговорни и сериозни...надали е бил някой палачорин...А и както каза колегата по-горе...колкото и да налееш в нея...пак ще си ги избиеш с доста добра горница...въпреки, че и аз не бих я продал...ПС. Ако видиш друга Брера за 3500лв пиши задължително дори и на 300 000км да е )))
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Моето браво дойде от първия собственик, който познавам лично, просто младежа си купи ново комби 159-ка 3.2., а тази не му трябваше вече. Беше на реални 130х.км. с сервизна книжка. с прегледи и всичко по него. Доста колеги го помнят веднага след като попадна в моите ръчиЧКИ, и преди ПТП-тата.Собственика на колата е брат на съпругата на Братовчед ми, който живее в Италия отдавна.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Ако има мераклии за хубави коли на реални километри мога да Ви предложа две рена (Клио и Меган) дизели на 5 години (52 и 94 хил км).Персонални служебни коли от първи собственик.
Да ви кажа как става. Реших да си купувам бус. Иках да е по-нов и на малко километри. С парите които имах можех да купя нещо на 5 години и над 200-250 000 км. При условие че карам по 12-15000 км на месец ми се стори че е излишно да давам 5-6 000 евро за нещо, което ще карам малксимум още 6 месеца. Вдигнах цената до 10-12 000 евро и? Бус на 3-4 години и на 70-150 000 км. Реални или не.... един господ знае. След това идва смяна на консумативи, преглед на ходовата част и т.н.....Отказах се и от този вариант. След това тръгнах по дилъри да обикалям. Минах през Фиат, но не намерих това което търя. От Пежо ме изненадаха с доста добра оферта. Бус на 4 месеца Използван е за пробно каране. Купих го за 19 000 евро. Буса беше на 9 000 км. И има пълна гаранция от Пежо за още 20 месеца. Ето как се купува нова кола с 30 % отстъпка от официален дилър. КАто си дръпнах и ДДС-то буса излезе 15 000 евро.
Коментар