някой луд....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
почти нова кола за жълти стотинки - как?
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Миналата година гледах една Алфа брера, от върнат лизинг за 3500лв. модел 2009год.Познайте защо, точно година и половина е пътувала София Варна и обратно всеки ден и беше на 270х.км.Та по този повод колко да струва.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Факт е, че могат и да се намерят много запазени автомобили на малко километри на доста добра цена. Макар и по-рядко. Ето един пример. Вижте тази обява: http://www.motopfohe.bg/mp_auto_deta...p_descТова Мондео беше предишният ни домашен любимец. Сега МП го продава за 22000 лева. Обаче при изтичането на лизинга цената му беше само 15000 лева. Аз исках да сменя модела и не ми трябваше, но можеше да го взема от името на някой приятел на тази ниска цена. Е не се намери желаещ около мен заради жадния двигател, но ако някой го беше взел щеше да кара мощна кола на 4 години с всички екстри+автоматик+пробег 60 000 км. само за 15000 лева, при положение, че като нова през 2008 струваше около 55 000 лева.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
почти нова кола за жълти стотинки - как?
pakumba написа:S_BANKOV написа:Миналата година гледах една Алфа брера, от върнат лизинг за 3500лв. модел 2009год.Познайте защо, точно година и половина е пътувала София Варна и обратно всеки ден и беше на 270х.км.Та по този повод колко да струва.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: почти нова кола за жълти стотинки - как?
Румен_Хинчев написа:pakumba написа:S_BANKOV написа:Миналата година гледах една Алфа брера, от върнат лизинг за 3500лв. модел 2009год.Познайте защо, точно година и половина е пътувала София Варна и обратно всеки ден и беше на 270х.км.Та по този повод колко да струва.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
pakumba написа:270 хилки са нищо. Освен това е спестено стареенето на материяла откъм време, това също е фактор. С българското каране, което е масово до 15 000 на година, ако си я купи някой нормален човечец да си ходи на работа с нея и на море 2-3 пъти, на ски 4-5 пъти, то няма да я барне тази кола още 5 години.
Коментар
-
Ами то затова има употребявани, има и нови автомобили. Ако карам 15 000 на година, никога няма да си купя нова кола, защото или трябва да я карам 20 години, или да я продам като колегата горе на 60 000 с адска обезценка. Това е за хора с възможности, аз за момента не съм опрял дотам и поради тази причина ми се вижда като пилеене на пари.Определено мондеото е било на доста добра цена. Като знам, че сега гледам коли 2003-4-5 на незнайно колко км за същата цена...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Малко е спорен този въпрос. Аз по принцип също съм на мнение, че за малък пробег не си струва чисто нова кола, ОБАЧЕ, като сметнеш, че на 5-годишната кола може да се наложи да правиш не евтин ремонт в близките година-две, някак гаранцията при новите автомобили блазни, въпреки по-високата цена А и сигурността, че няма удари, скрити дефекти и прочие, също не е за пренебрегване.Както и избора на модел, двигател и екстри.Има си предимства и в двата случая.Признавам, че ако трябва сега да си избирам автомобил, вместо ново "Grande Punto" (за около 20’000лв.) бих предпочел ’BMW 730d’ 2001г. (за около 10’000лв.)
Коментар
-
S_BANKOV написа:Миналата година гледах една Алфа брера, от върнат лизинг за 3500лв. модел 2009год.Познайте защо, точно година и половина е пътувала София Варна и обратно всеки ден и беше на 270х.км.Та по този повод колко да струва.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Kuku написа:Дали не става дума за 35’000 /тридесет и пет хиляди/ лева?Или да са оставали още вноски от лизинга, а 3500лв. да е била първоначална вноска?Нещо нелогично ми звучи кола за 80-100 бона да я пуснат за 3500лв.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Kuku написа:Дали не става дума за 35’000 /тридесет и пет хиляди/ лева?Или да са оставали още вноски от лизинга, а 3500лв. да е била първоначална вноска?Нещо нелогично ми звучи кола за 80-100 бона да я пуснат за 3500лв.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Служебен автомобил на 270хил. км не бих си купил ако ще и пари да ми дават, не знам кой и как я е карал.Мен това ме отказа. Иначе ако се интересуваш от върнат лизинг на ЛС, има доста интересни предложенияКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар