Миналата седмица взех гражданска, дадоха ми картонче - т.нар Контролен талон.Както винаги отдолу си пише, че е неделима част от полицата...При ПТП са ми писали акт, че не нося полица, а реално нямах картонче, че ги бях объркал с на друга кола. Караха ме да ходя да го представям в КАТ... Обжалвах го това, но пак си ме глобиха 10лв...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли ми картончето за ГО ?
Collapse
X
-
slonikon написа:по закон си напълно изряден, и няма смисъл да ги питаш, щото зависи на кого ще попаднеш. аз имах подобен случай преди години - на картончето от прегледа отзад не ми бяха написали датата и един полицай се заяде, че нямало откъде да знае точно докога ми важи прегледа. по навик имах копие от големия лист в колата, но не пожела да го види, щото не му било работа. аз му обясних, че да пиша там съвсем не е моя работа, и ако настоява ще му платя глобата, но няма да се забъркам във фалшификация. и човека ме пусна, въпреки, че и по закон не бях съвсем изряден. нещо подобно можеш да приложиш, ако попаднеш на някой, който действа първосигнално. ти кво - сам ли да си го изработиш това картонче?Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
cveteca написа:Дали ще важи ако мой познат дойде с мен за свидетел че те ми отказват картончето? Все пак нямам желание да мъкна цял нотариус в офиса им.... :Dhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:cveteca написа:Дали ще важи ако мой познат дойде с мен за свидетел че те ми отказват картончето? Все пак нямам желание да мъкна цял нотариус в офиса им.... :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Колеги, нали казвам че пробвах със разправии, но онази ми обясни как трябвало да се запозная със закона и още малко щяхме да стигнем до бой . Факт е че в момента съм в неизгодна позиция, понеже аз не мога да им докажа че реално това картонче трябва да ми го дадат, понеже не намирам никъде в закона пасаж в който да пише че е задължително. Мислех да отида до друг офис на компанията за да пробвам там, ама сутринта колата не запали и затова ще го отложа с няколко дни.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Коментар
-
Защо не е запалила?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Абе отиваш директно в офиса на компанията в която ти е застраховката.На мен ми дадоха картонче и всичко в един от офисите,но бяха объркали дупките на картончето.Видях го случайно в последствие.Ходих и платих 1,60 за ново стикерче и картонче и се оправиха нещата.Ама ме пратиха в офис на компанията.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
infineon написа:Защо не е запалила?Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Коментар
-
cveteca написа:infineon написа:Защо не е запалила?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:cveteca написа:infineon написа:Защо не е запалила?Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар