Темата за тока стана като бойно поле ама ще е до време.Оплакване - Наложи ми се да престоя 40 минути на жп.Гара Сливен и това акоето видях не ми хареса.Служители на реда не могат да се справят с малцинствата в близост до гарата.След няколко години влака може да пропуска тази гара и не само нея.Оплакване - Навсякъде където има малцинства БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА е по зле от места в Афган и Ирак.Като казвам навсякъде имам в предвид накратко София на влизане от Калотина.Варна ,Казанлък ,Сливен и.т.н
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tornado написа:Оплакване - Наложи ми се да престоя 40 минути на жп.Гара Сливен и това акоето видях не ми хареса.Служители на реда не могат да се справят с малцинствата в близост до гарата.След няколко години влака може да пропуска тази гара и не само нея.Оплакване - Навсякъде където има малцинства БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА е по зле от места в Афган и Ирак.Като казвам навсякъде имам в предвид накратко София на влизане от Калотина.Варна ,Казанлък ,Сливен и.т.нEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:Tornado написа:Оплакване - Наложи ми се да престоя 40 минути на жп.Гара Сливен и това акоето видях не ми хареса.Служители на реда не могат да се справят с малцинствата в близост до гарата.След няколко години влака може да пропуска тази гара и не само нея.Оплакване - Навсякъде където има малцинства БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА е по зле от места в Афган и Ирак.Като казвам навсякъде имам в предвид накратко София на влизане от Калотина.Варна ,Казанлък ,Сливен и.т.нA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Да се похваля: за 1 година и 5 месеца ми вдигнаха заплатата за 5-ти път Много съм доволен от шефа си, както и той от мен.Да се оплача: Почнах да се заглеждам по Алфи 156 и не знам каква ще е съдбата на Марейкатаnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
coolboby написа:dimmX написа:Да се похваля: за 1 година и 5 месеца ми вдигнаха заплатата за 5-ти път Много съм доволен от шефа си, както и той от мен.Да се оплача: Почнах да се заглеждам по Алфи 156 и не знам каква ще е съдбата на Марейкатапървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Оплакване: удариха фиата... женичка беше... майката на едно момиче дето се занимавах... голям късметТърся преден капак, калник тоя от към шофьора, предна броня с халогени и фар рефлектор - син металик, ако знаете някъде в Русе или областа, моля пишете Хвалба няма... може би понеделник като видя какво ще изплатят от застраховкатаAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар