Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Темата за тока стана като бойно поле ама ще е до време.Оплакване - Наложи ми се да престоя 40 минути на жп.Гара Сливен и това акоето видях не ми хареса.Служители на реда не могат да се справят с малцинствата в близост до гарата.След няколко години влака може да пропуска тази гара и не само нея.Оплакване - Навсякъде където има малцинства БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА е по зле от места в Афган и Ирак.Като казвам навсякъде имам в предвид накратко София на влизане от Калотина.Варна ,Казанлък ,Сливен и.т.н
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Оплакване - Наложи ми се да престоя 40 минути на жп.Гара Сливен и това акоето видях не ми хареса.Служители на реда не могат да се справят с малцинствата в близост до гарата.След няколко години влака може да пропуска тази гара и не само нея.Оплакване - Навсякъде където има малцинства БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА е по зле от места в Афган и Ирак.Като казвам навсякъде имам в предвид накратко София на влизане от Калотина.Варна ,Казанлък ,Сливен и.т.н
      Оплакване: за съжаление това става навсякъде малко по-малко.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
        Tornado написа:
        Оплакване - Наложи ми се да престоя 40 минути на жп.Гара Сливен и това акоето видях не ми хареса.Служители на реда не могат да се справят с малцинствата в близост до гарата.След няколко години влака може да пропуска тази гара и не само нея.Оплакване - Навсякъде където има малцинства БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА е по зле от места в Афган и Ирак.Като казвам навсякъде имам в предвид накратко София на влизане от Калотина.Варна ,Казанлък ,Сливен и.т.н
        Оплакване: за съжаление това става навсякъде малко по-малко.
        Така е. Преди много години, когато учих във ВНВМУ имахме един офицер. Би трябвало вече да не е между живите. При все, че по ония години ( Татово време) циганите си бяха по местата и не са били толкова нагли той ги ненавиждаше и имаше една приказка, която аз години по-късно прозрях:"Няма циганин, който да обича красивото, чистото и подреденото. Попадне ли в такава среда - веднага си я прави "уютна" "
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Да се похваля: за 1 година и 5 месеца ми вдигнаха заплатата за 5-ти път Много съм доволен от шефа си, както и той от мен.Да се оплача: Почнах да се заглеждам по Алфи 156 и не знам каква ще е съдбата на Марейката
          now. BMW E39 523i '98 170hp
          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
            Да се похваля: за 1 година и 5 месеца ми вдигнаха заплатата за 5-ти път Много съм доволен от шефа си, както и той от мен.Да се оплача: Почнах да се заглеждам по Алфи 156 и не знам каква ще е съдбата на Марейката
            Да идвам да живея в Павликени, е*ати

Коментар

coolboby написа:
              dimmX написа:
              Да идвам да живея в Павликени, е*ати
              Да се присъединявам ли и аз ?Мрън и от мене - дадоха ни само по 70 лева от декемврииската заплата и незнам кога ще нидадът останалите пари.Оправданието им е,е купили някакви нови машини ии нямали пари а заплатите на работниците си.В каква държава живеем вече.хвалба - за сега няма
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Ами знам ли за марейка, може да я уредим нещо , така и не си намерих комби.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да се похваля!1. Ремонта който бях предвидил се отложи. Май въобще не се е налагало да се прави, но си бях втълпил, че трябва...2. снимката:П.П. стикера беше малко престоял и доста трудно успях да отделя буквите, но с много внимателна работа се получи!
                  Прикачени файлове
                  Fiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати

Коментар

За малко да обуя банските Оплакване - не ги обух навън, а в басейна на хотела.
                    Прикачени файлове

Коментар

Мрън: Накрая се примирих, че трябва да сложа 2.0 20в в Брава-та. Мрън 2: След много търсене не мога да си намеря цяла читава Мареа или Браво с 2.0 20в двг. на сносна цена и явно ще трябва да събирам само от части .

Коментар

Мареята е вече с ГИ! Предстоят засичания...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хвалба:Ребрата ми минават. Утре е петък. После е събота :D Оплакване:Французите за малоумни.........и шувинисти
                          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Днеска да мине и излизам отпуска. Ще почивам почти 2 седмици
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Оплакване: удариха фиата... женичка беше... майката на едно момиче дето се занимавах... голям късметТърся преден капак, калник тоя от към шофьора, предна броня с халогени и фар рефлектор - син металик, ако знаете някъде в Русе или областа, моля пишете Хвалба няма... може би понеделник като видя какво ще изплатят от застраховката
                              Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Оплакване: Счупих си предния прозорец на Стилото. Изтървах рамото на чистачката.Хвалба: Чух се със застрахователя и във вторник колата влиза в доверен сервиз за смяна на прозореца.
                                Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
                                Chevrolet Aveo

Коментар

Working...
                                X