Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да е жив и здрав бебока на колежката Sandra,много да я радва и ядосва Хваля се:Пореден прекрасен за мен ден.Все още има страхотни хора в тази страна,което ми дава надежда Скоро се надявам да съм с по добра протеза.Зарадвах едно почти непознато момче с нещо малко,но много необходимо за него Кофтито от днес:Мнооого наложително утре следобед Фифолина в сервиз за смяна на предни носачи/минус 160 лв,а ако майстора открие и друго.... / мрънкане:Идва 14-ти февруари,а аз го мразя с всичките му лиготии
    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Диляна, радваме се за прекрасната новина. ... Фиата да не ти разваля настроението !!!!!!!!!!П.П. И кво лигаво виждаш в едно здраво мъжко напиване????????? Ей, и честит рожденник на Попарови !!!!
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Браво на Попарови, Малкия хубавец много пакости да ви прави и да сложите снимки от рожденния ден. Да ви е здрав и мноко късмет да има. Мрън - Ето малкия Попаров стана голям мъж на една годинка, а малкия Банков е само на 5 месеца и продължават да се бори с ония гадове зъбите. - Спи ми се.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Оплакване - Разбили са ми гаража в Казанлък.В съседство още един и от него със сигурност нищо не липсва.Гаражите гледат към осветена улица.Засега не мога да кажа с какво съм олекнал ,но най-вероятно нещо ги е уплашило и са избягали набързо.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

S_BANKOV написа:
            Браво на Попарови, Малкия хубавец много пакости да ви прави и да сложите снимки от рожденния ден. Да ви е здрав и мноко късмет да има. Мрън - Ето малкия Попаров стана голям мъж на една годинка, а малкия Банков е само на 5 месеца и продължават да се бори с ония гадове зъбите. - Спи ми се.
            ооооо и ние още се борим със зъбите-първия зъб на 10 месеца в момента имаме само 5 броя-съжалявам за отклонениетохвалба-малкия спа спокойно след толкова емоции вчераоплакване: на работа съм и е скука и времето минава бавно

Коментар

[quote="veselin10"]Диляна, радваме се за прекрасната новина. ... Фиата да не ти разваля настроението !!!!!!!!!!П.П. И кво лигаво виждаш в едно здраво мъжко напиване????????? Ми то няма нищо лигавото и аз ще пия едно хубаво винце,лигав е Свети Валентин Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Фифа е поправена и сметката в сервиза е половината на очакваната.Това е хвалба.Днес се влюбих... в един пръстен.Това не е за хвалба цената не ми хареса много.Утре ще се срещна с една приятелка,с която не съм се виждала година и малко
              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Мрън: Нещо ми е криво тая седмица.Мрън: Мисля, че причината е един човек, който чаках почти два месеца да видя и в главите ни да не са само изпити, се оказа болна и се наложи да се размотаваме по болници, а на следващия ден си замина отново.Мрън: Мислех да отскоча в неделя до Стара Загора на разходка с 1 - 2 ма приятели и да я изненадам, но се отложи поради мързела на тези "приятели".Мрън: Мислех, че са ми приятели, но мнението ми се промени адски много и като си имам на ум предишните им действия се замислям дали изобщо да продължа да контактувам с тях.Хвалба: Преди няколко минути ме зарадва една новина - човека с който пет години сме делили всичко в училище, а и извън него, за когото бих убил, както и той за мен, се прибира от Португалия, и макари че го нямаше само един месец ми се стори като няколко години. А най - хубавото е, че знам, че този човек е истински приятел, защото вечерта преди да замине се видяхме, и когато се разделяхме, направо му се бяха насълзили очите.
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Че за какво са ти други хора, за да отидеш до Ст. Загора и да изненадаш мацката?
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Сложно е за обяснение :D Мрън : Боли ме главата, а цял ден имам упражнения и лекции
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Взломаджиите на гаража ми са отмъкнали двата велосипеда на дъщерите ми.Не е хубаво да се кълне ,но нека не ги ползват със здраве.Утре ще пусна една жалбичка в районното.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                        Взломаджиите на гаража ми са отмъкнали двата велосипеда на дъщерите ми.Не е хубаво да се кълне ,но нека не ги ползват със здраве.Утре ще пусна една жалбичка в районното.
                        не искам да те отчайвам но моя велосипед за 1ххх лв вече десета година го търсят
                        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Tornado написа:
                          Нищо приеми го че е било време да им вземеш по хубави велосипеди. Мрън Някой от моя блок се опитва да ме провокира, лепи ми бележки по колата че пречи на блока, залива я с някакви лепкави течности и ми вдига чистачките, абе с две думи се опитва да ми вдигне кръвното, и ако го набарам кой е ще му се наложи да вдига и смъква чистачки със зъби цяла нощ. Най тъпото е че има още една кола със РР регистрация и на нея се опитват да и правят същите номера, а не е моя, но най вероятно не зная това. А бате Слави и без това не спи по цяла нощ заради малкия, нищо не му пречи да изкара една засада
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба: След 4 дни летя на екскурзиика )))Хвалба: Страхотно време днес.Хвалба:
                            Прикачени файлове
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Tва не е тичане бре, тва е ходене Мрън - тежък работен ден
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

nsn написа:
                                Tornado написа:
                                не искам да те отчайвам но моя велосипед за 1ххх лв вече десета година го търсят
                                Има надежда. Като ми обраха апартамента, следователят каза, че склада му е пълен с откраднати велосипеди, които никой не е потърсил. Каза, за абсолютно всичко е добре да се пуска жалба, защото АКО го намерят да се знае на кого да го върнат.
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                                X