Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба : Взех си от Генералнот Консулство на РФ в Русе заветната виза .На 7-ми ще се лети до Третият Рим Оплакване : Само 2 дни ще съм в Белокаменната ...
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Румен_Хинчев написа:
      Хвалба : Взех си от Генералнот Консулство на РФ в Русе заветната виза .На 7-ми ще се лети до Третият Рим Оплакване : Само 2 дни ще съм в Белокаменната ...
      Аре честито, лек път и да си вземеш топли дрехи, било доста студено
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        Румен_Хинчев написа:
        Спасибо , Славик 1.13. Заглавията и мненията на темите се изписват задължително на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Изключение прави само международният раздел - "International (English zone)".

Коментар

Румен_Хинчев написа:
          vital написа:
          Приятно прекарване! Момента не е толкова лош, защото няма да има толкова много туристи А и вероятно няма да мирише толкова като лятото :DХвалба: отремонтирах си няколко дребни неща вкъщи, които ме дразнят отдавна.Оплакване: искам да свърша още неща, но май няма да имам време скоро.
          Какви са тези миризми от каналите във Венеция ?Това са митове , ама нейсе ...
          Абсолютише! Митове са и още как!И аз съм ходила кажи-речи през всички сезони, като изключим зимата.Смело мога да кажа, че е един от любимите ми градове.Фил, приятно изкарване. Румба, много поздрави на братушките. :D Хвалба - на много яка далавера попаднах онзи ден, докато пазарувах в ЦБА.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Румен_Хинчев написа:
            S_BANKOV написа:
            Румен_Хинчев написа:
            Спасибо , Славик
            ни за что молодец, хорошая поездка1.13. Заглавията и мненията на темите се изписват задължително на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Изключение прави само международният раздел - "International (English zone)".
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Днес уцелих страхотно време на Витоша - слънчев ден, приятна компания и много, много ски...

Коментар

harifg написа:
                Днес уцелих страхотно време на Витоша - слънчев ден, приятна компания и много, много ски...
                Блазя ти !Дай малко инфо за цени , ски-гардероб и т.н. Предварително благодаря !

Коментар

Оплакване: Днес нещо не ми беше ден на работа , 1 колега ме ядоса, ама то по принцип с него не се търпим . Още едно : Оператора ми прекъсна миналата нощ съня , след като ми изпрати 2 СМС един след друг в 2 и нещо през нощта и то за някаква интернет услуга. Тез хора добре ли саааа . Хвалба: Надявам се в близките дни да има.

Коментар

Хвалба - почти оправих всички документи за Стилото и го чакам другата седмица в началото ^^ Оплакване - удължиха ми физиотерапията, което значи, че не съм напълно добре :D
                    FIAT Stilo 1.9 JTD

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                      harifg написа:
                      Блазя ти !Дай малко инфо за цени , ски-гардероб и т.н. Предварително благодаря !
                      Ами, цената на целодневната карта е 35 лева, половинката е 26 лева ( до или след 12:30). Иначе за ски-екипировката си нямам идея - имам си всичко и не ми се е налагало, да си взимам под наем, но със сигурност горе има ски-гардероб. На този етап условия за ски има.

Коментар

harifg написа:
                        Румен_Хинчев написа:
                        harifg написа:
                        Ами, цената на целодневната карта е 35 лева, половинката е 26 лева ( до или след 12:30). Иначе за ски-екипировката си нямам идея - имам си всичко и не ми се е налагало, да си взимам под наем, но със сигурност горе има ски-гардероб. На този етап условия за ски има.
                        Благодаря за информацията !И аз искам да си купя екипировка , но втора употреба .Разбрах , че по Софето някъде имало такъв пазар , но само толкова.

Коментар

Пазара е всяка събота и неделя до националния стадион. Хвалба: понеделник заминавам към Добринище да карам и азОплакване: Оня ден минах през СЛС да им оставя да ми залеят и наточат ските... ските ми са толкова зле, че пичовете ми отказаха да ми вземат парите напразно

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Ха, честит ми "Златен талон"! Като се знам, колко примерен шофьор съм, представям си не-примерните :D Все пак, старая се и имам напредък в това отношение. Впрочем, само скоростта ми е проблем, и то - извън града, но не е малко...
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Оплакване: цял ден се занимавам с нещо което никой няма да го погледне и си губя времето самоОплакване: идеята е да продължавам с това занимание и да си губя времето още много дългоОплакване: криво ми е Хвалба: няма

Коментар

Мрън - купих си винетка.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X