Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най накрая се намерих джанти за колата, 4 бр. на добра цена - Супер щастлив съм, утре ще хвана да се погрижа за Фифи да я измия и да и сложа джантата, ще се ходи на реглаж. - или поне така се надявам ако има време. Дан е чува дявола ама мрън за сега няма
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Оплакване - Днес обиколих целия Пловдив и не можах да си намеря годишна винетка , дори и в централна поща нямаше
      фиат типо 1.4 cat.ie Бахх Маамууу
      Фиат Стило - 1.8 16V , 133 магарета

Коментар

S_BANKOV написа:
        ....Дан е чува дявола ама мрън за сега няма
        Само така да е!
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Айде и аз да се похваля:-най-после ми дадоха печат за пълна проектантска правоспособност-на 24.02 летим за Австрия за 1 седмица на скиОплакване: -днеска трябваше да има по-сериозна среща с колегите от ФФБ от Бургаския регион ама неможахме да се организираме нещо
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

хвалба:днес ме возиха(оф-ролд) два часа с едно чероки и после пък един час малко дрифт с едно Е30 общо взето до сега денят мина прекрасно
            Bravo 1.9d 97г

Коментар

Вчера темпоматвах до Ботевград, днес - на обратно. От време на време се кефих на 4-та с над 4000 об/мин. Волвото е като самолет

Коментар

Днес измих фиатката, че беше..... грозна картинка....За Ланча-та - винетка - толкоз!
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Хвалба: Взех си и последния изпит и сега 10 дена почивка.Мрън: Скапан съм! Цял ден чистих червена боя от Бравото, че преди две седмици един реши да преоформи ламарините и да ми добави червени ленти по калниците и вратата.Хвалба: Почистването ми излезе 3 лева: 1 лев за две четки за зъби и 2 лева за паста за зъби Мрън: Има огънато но с малко убеждение се изправи, но все пак си останаха 2-3 места за китосване (там където ме е застъргал с броня). То тва си е и хвалба.Хвалба: С малко полир паста успях да скрия следите които останаха от пастата и четките.Мрън: Измих си стъклата и отново заваля. Мисля че колата е прокълната да е мръсна. Yellow_Flash_Colorz_PDT_39
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Хвалба: Цялата седмица я изкарах в почивка.Оплакване: След по-малко от 15 мин. е понеделник. Край на почивката ми...
                    Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Оплакване....адаша качи семейна снимка във фейса. Гледам ги и чак ми залипсваха. Криво ми е че ми липсват времената от хижа Яна. Мъчно ми е за Киро, за адаша, за Дидо, за Стенлито и въобще за цялата дружина. Кви времена бяха..................Бих дал всичко за една хижа Яна.

Коментар

Явор Митев написа:
                        Оплакване....адаша качи семейна снимка във фейса. Гледам ги и чак ми залипсваха. Криво ми е че ми липсват времената от хижа Яна. Мъчно ми е за Киро, за адаша, за Дидо, за Стенлито и въобще за цялата дружина. Кви времена бяха..................Бих дал всичко за една хижа Яна.
                        Еххххх

Коментар

Immortal написа:
                          Явор Митев написа:
                          Еххххх
                          Аз пък се кефя че имам такива приятели като вас - това си е хвалба, за да не съм офтопик!
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Мрън:Подранила мартеничка!
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Явор Митев написа:
                              Хижа Яна си е там ... Малко организейшън и ... през до
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

оплакване

Сутринта като идвах към центъра ми свърши газта на 200м след бензиностанция ама и бензин нямах в колата и е добутах до бензиностанцията ама и пари нямах в момента .Сега трябва пак да хода и този път ще напълня до горе газ и поне 20 литра бензин .
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X