Най накрая се намерих джанти за колата, 4 бр. на добра цена - Супер щастлив съм, утре ще хвана да се погрижа за Фифи да я измия и да и сложа джантата, ще се ходи на реглаж. - или поне така се надявам ако има време. Дан е чува дявола ама мрън за сега няма
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Айде и аз да се похваля:-най-после ми дадоха печат за пълна проектантска правоспособност-на 24.02 летим за Австрия за 1 седмица на скиОплакване: -днеска трябваше да има по-сериозна среща с колегите от ФФБ от Бургаския регион ама неможахме да се организираме нещоEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Humppa
Вчера темпоматвах до Ботевград, днес - на обратно. От време на време се кефих на 4-та с над 4000 об/мин. Волвото е като самолет
Коментар
-
Хвалба: Взех си и последния изпит и сега 10 дена почивка.Мрън: Скапан съм! Цял ден чистих червена боя от Бравото, че преди две седмици един реши да преоформи ламарините и да ми добави червени ленти по калниците и вратата.Хвалба: Почистването ми излезе 3 лева: 1 лев за две четки за зъби и 2 лева за паста за зъби Мрън: Има огънато но с малко убеждение се изправи, но все пак си останаха 2-3 места за китосване (там където ме е застъргал с броня). То тва си е и хвалба.Хвалба: С малко полир паста успях да скрия следите които останаха от пастата и четките.Мрън: Измих си стъклата и отново заваля. Мисля че колата е прокълната да е мръсна. Yellow_Flash_Colorz_PDT_39Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Явор Митев
Оплакване....адаша качи семейна снимка във фейса. Гледам ги и чак ми залипсваха. Криво ми е че ми липсват времената от хижа Яна. Мъчно ми е за Киро, за адаша, за Дидо, за Стенлито и въобще за цялата дружина. Кви времена бяха..................Бих дал всичко за една хижа Яна.
Коментар
-
Явор Митев написа:Оплакване....адаша качи семейна снимка във фейса. Гледам ги и чак ми залипсваха. Криво ми е че ми липсват времената от хижа Яна. Мъчно ми е за Киро, за адаша, за Дидо, за Стенлито и въобще за цялата дружина. Кви времена бяха..................Бих дал всичко за една хижа Яна.
Коментар
-
Immortal написа:Явор Митев написа:Оплакване....адаша качи семейна снимка във фейса. Гледам ги и чак ми залипсваха. Криво ми е че ми липсват времената от хижа Яна. Мъчно ми е за Киро, за адаша, за Дидо, за Стенлито и въобще за цялата дружина. Кви времена бяха..................Бих дал всичко за една хижа Яна.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явор Митев написа:Оплакване....адаша качи семейна снимка във фейса. Гледам ги и чак ми залипсваха. Криво ми е че ми липсват времената от хижа Яна. Мъчно ми е за Киро, за адаша, за Дидо, за Стенлито и въобще за цялата дружина. Кви времена бяха..................Бих дал всичко за една хижа Яна.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар