dkenanova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
vital написа:Ами не е като да не съм ходил няколко пъти. На мен не ми харесва особено чистотата и миризмата на каналите...Оплаквене: тая сесия не свършва... писна ми вече...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Румен_Хинчев написа:Знам ли ? И аз няколко пъти съм ходил , но да мирише на канал ....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Румен_Хинчев написа:Знам ли ? И аз няколко пъти съм ходил , но да мирише на канал ....FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:S_BANKOV написа:Румен_Хинчев написа:Знам ли ? И аз няколко пъти съм ходил , но да мирише на канал ....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:Румен_Хинчев написа:Знам ли ? И аз няколко пъти съм ходил , но да мирише на канал ....Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Коментар
-
Хваля се:Снощи беше весело - хапване,домашна ракия и други хубави работи. Оплаквам се:Сутринта е тежка - гадно ми е и все едно съм си оставил главата някъде ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ше фана и аз да продам моето браво на части, и после с парите ще си купя ново БМВ или поне ауди. Щом 100 човека се опитват да направят тоя номер сигурно и аз ще успея - Да се брой за мрън.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
незнам хвалба или оплакване http://dnes.dir.bg/news/zdravna-refo...69640?nt=9Аз се оплаках от друг директор,ама като са решили тоя...Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Оплакване: Току що един пиян дятка с форд фиеста ми осурка мареята пред очите ми Успя да ми изкърти дясната пръскалка на фаровете, да ми пукне пак бронята, където я бях лепил, строши рамката на номера а самия той е като дъска от буре Търся някой да ми подари (от Бургазлии) рамка за номер, ако ще и някаква рекламна да е. Пък ще почерпя
Коментар
-
Оплакване: Снощи са откраднали предната решетка и двата халогена от колата на девойката...Цяла сутрин се занимавам със застрахователи...Хвалба: Като са ги сваляли са счупили едно малко парченце от решетката и каското го признава.. Оплакване: Белята са я направили на 20м от пункт с денонощна охрана?! Отделно, че е явно по поръчка на сервиз...малоумна история...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Мрън- има още час и половина до края на работния ден а ще заспя на бюрото вече.Хвал- Петък е и утре ще разходя фиатката на хубаво мястоhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар