Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: Направих резервациите в хотела... Хвалба 2: Платих самолетните билети Хвалба 3: февруари - Венеция Оплакване:...няма
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Приятно прекарване! Момента не е толкова лош, защото няма да има толкова много туристи А и вероятно няма да мирише толкова като лятото :DХвалба: отремонтирах си няколко дребни неща вкъщи, които ме дразнят отдавна.Оплакване: искам да свърша още неща, но май няма да имам време скоро.

Коментар

Мрън - Фифи е в бокса, вчера скъса кормилен накрайник в движение и освен него си заминаха картера и тръбния колектор.Нищо, маслото вече трябваше да се сменя.Хвалба - след 3 или 4 оборота на леда пораженията са само описаните горе, и на мен врата ми е схванат.Хвалба - Имам страшни приятели , единия ми вдигна колата с рапатрака, а другия отвори сервиза
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
          Мрън - Фифи е в бокса, вчера скъса кормилен накрайник в движение и освен него си заминаха картера и тръбния колектор.Нищо, маслото вече трябваше да се сменя.Хвалба - след 3 или 4 оборота на леда пораженията са само описаните горе, и на мен врата ми е схванат.Хвалба - Имам страшни приятели , единия ми вдигна колата с рапатрака, а другия отвори сервиза
          Хвалба: Колегата е жив и здрав.Оплакване: На всеки може да се случи.Как се случи колега ?С риск да звучи, като спам в тази тема би ли споделил ( ако не си го направил някъде другаде де). Интересно ми е.Има ли предистория това скъсване на кормилния накрайник. Можел ли си да го избегнеш с действие ( или бездействие ). Пиши. Важно ми е, а и на другите предполагам.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

vital написа:
            Приятно прекарване! Момента не е толкова лош, защото няма да има толкова много туристи А и вероятно няма да мирише толкова като лятото :DХвалба: отремонтирах си няколко дребни неща вкъщи, които ме дразнят отдавна.Оплакване: искам да свърша още неща, но май няма да имам време скоро.
            Момента е чудесен, защото е точно след карнавала. Ще е спокойно и ще има все още хубави промоции отделно, че цената на хотела и самолетните билети със закуска за 2-ма за 5 дни е по ниска от миналогодишната почивка във Велинград....Оплакване: Трябва да сменям маслото....
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

ntodorov написа:
              Как се случи колега ?С риск да звучи, като спам в тази тема би ли споделил ( ако не си го направил някъде другаде де). Интересно ми е.Има ли предистория това скъсване на кормилния накрайник. Можел ли си да го избегнеш с действие ( или бездействие ). Пиши. Важно ми е, а и на другите предполагам.
              Ми как, чу се ЧАТ и почна да се върти, накрайниците бяха на не повече от 3х.км. лятото сменях рейка и поднових и накрайниците.

Коментар

Oплакване: Получих първата си слаба оценка на изпит.Хвалба: Имам още 20 дни за учене до поправката. (То май си е за оплакване)

Коментар

S_BANKOV написа:
                  Ми как, чу се ЧАТ и почна да се върти, накрайниците бяха на не повече от 3х.км. лятото сменях рейка и поднових и накрайниците.
                  Мрън - само боклуци се продават в БГ.Каква марка бяха, та да знаем да ги избягваме като дявол тамяна.Славчо, нещо курбанче ааа уу, за здраве ?
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да бе я кажи каква марка...Оплакване: искам Голф :D :D :D

Коментар

emzo написа:
                      Мрън - само боклуци се продават в БГ.Каква марка бяха, та да знаем да ги избягваме като дявол тамяна.Славчо, нещо курбанче ааа уу, за здраве ?
                      AYD беше марката, а курбан вярно ще трябва да нправя че, мислех събота сутринта с малкия и жена ми да ходим на гости при нашите до Разград, е добре че не тръгнах.Сега се чух със Стефан, ситуацията е следната на пръв поглед - Вътрешен и външен накрайник скъсани,биалетка - скъсана, Картера е за заварка, маншони вътрешен и външен - скъсани, тръбния колектор е за подмяна на тръбата, масло и филтър - всичко за 170-180лв. и довечера сме на пистата

Коментар

ГОЛЯМО ОПЛАКВАНЕ!!!!! Тази сутрин почина мой голям приятел,съученик и тн!!! Лека ти пръст приятелю!!!Сбогом Дидо!!!
                        Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

кроко61 моите съболезнования! Мрън: в четвъртък имам изпит по Зъботехническо материалознание, на което миналата година са били скъсани 36 от 36, а на поправката са го взели само 6 човека.Мрън: Имам чувството че нищо не знам, макари, че чета сериозно близо две седмици.Мрън: Надявах се тази седмица да мина нещата още 5-6 пъти, а изглежда че и веднъж няма да успея защото ме е хванал зимния сън.Хвалба: Yellow_Flash_Colorz_PDT_49
                          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

vital написа:
                            Какви са тези миризми от каналите във Венеция ?Това са митове , ама нейсе ...
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ами не е като да не съм ходил няколко пъти. На мен не ми харесва особено чистотата и миризмата на каналите...Оплаквене: тая сесия не свършва... писна ми вече...

Коментар

Да се пофаля:Вечерята беше мнооого вкусна Утре съм интервю в БНР.Ще правим запис ,а темата е още плаваща.Днес беше ползотворен ден ,почват да се клатят няколко директорски стола
                                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Working...
                                X