Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nsn написа:
    хвалба:разходих се до Плевен за да посетя Панорамата,на връщане посетих и Сеева пещера(сеевата дупка)
    СЪевата дупка. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...BF%D0%BA%D0%B0

Коментар

Оплаквания: Понеделник е, остават прекалено много дни до петък. А това, че ще стане петък не е хубаво, поне тази седмица. Времето тук е лошо. Всяка вечер сънувам някакви кошмари и не знам каква е причината, нито имам някакви нерешими проблеми, нито нещо лошо се е случвало наскоро...Хвалби: Мине ли тази седмица ще си направя почивка една седмица, без да правя нищо през цялото време. Довечера/утре ще покарам едно чудовище. :D
      Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Стрелок написа:
        Всяка вечер сънувам някакви кошмари и не знам каква е причината, нито имам някакви нерешими проблеми, нито нещо лошо се е случвало наскоро...
        Я хвърли едно око на темата за матраците

Коментар

Още половин час, и ще се леят едни бири, едни мръвколяци, не ми се мисли направо. Сега се хваля утре сигурно ще се оплаквам.
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

ogi28b написа:
            Не е от това колега. Матрака ми си е чудесен. Това с кошмарите е на определени моменти. Преди беше малко преди началото на сесията. Сега в края на сесията пак се появи. Сигурно е на нервна почва, но не като да кажа, че съм притеснен за изпити или нещо такова... Чудя се дали да не отида при психолог. :D
            Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Иди до аптеката и си купи 1 блистер мелатонин, ще спиш като бебе.Хвал - ден за далаверки, за 5 мин заработих 100лв Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 К’во му е на Понеделника ? Харен ден
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Стрелок написа:
                ogi28b написа:
                Не е от това колега. Матрака ми си е чудесен. Това с кошмарите е на определени моменти. Преди беше малко преди началото на сесията. Сега в края на сесията пак се появи. Сигурно е на нервна почва, но не като да кажа, че съм притеснен за изпити или нещо такова... Чудя се дали да не отида при психолог. :D
                Той не говореше за матрака, а баш за апчета. Днес деня мина на юруш, преди един час си мислех че е 11.00 часа.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

оплакване: не ми стига времетооплакване2: когато свърша най-наложителното искам само да спяоплакване3: желанието от т.2 много рядко и за малко се получавахвалба: всички в къщи сме здрави
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                    оплакване: не ми стига времетооплакване2: когато свърша най-наложителното искам само да спяоплакване3: желанието от т.2 много рядко и за малко се получавахвалба: всички в къщи сме здрави
                    Хвалба: Последното ме радва!
                    Manowar - Татко

Коментар

veselin10 написа:
                      Тате, тате туи е полужението, като намериш начина вземи да кажеш как става номера. И ние сме здрави вкъщи
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба-минах в бензиновата секта след 7 годиниОплакване-липсва ми турбинката.

Коментар

Оплакване-вдигнали са Екотаксите на автомобилите.Преди струваше 60-70 лв,сега 150 и нагоре.

Коментар

willow75bg написа:
                            Честито.Сподели или аз съм пропуснал.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Похвал: Довечера, с чаветата сме на парти и като се приберем ще спят като къпани.
                              Manowar - Татко

Коментар

ntodorov написа:
                                willow75bg написа:
                                Честито.Сподели или аз съм пропуснал.
                                Малко изневерих на Италянското,но едва ли ще трае прекалено дълго таз забежка. Сега съм Японче,Митсубиши Старче.

Коментар

Working...
                                X