Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sharpradi написа:
    Честито и от мене.Със здраве да си я караш.Дълги и безаварийни километри
    Мерси! Да ти се връща!Червено и черно - класика (Стендал) Мелбърн ред се води.Не ми е терсене от Q7 на 3-ка. Аудито ми беше омръзнало, и технически вече е доста остаряло (например 6 степенен автомат спрямо 8 в момента). 99% от времето му ползвах само 1-2 от седемте седалки, много по-висок разход при еднаква динамика.На цената на 3-ката може X3 да се вземе. Но не ми допадна.Тук усещането е много по спортно.
    F31 BMW 320d

Коментар

Честито за новото возило! Със здраве да си го караш! :D Хвалба - онзи ден беше дълъг и изморителен, но страхотен!http://www.monitor.bg/article?id=368550
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

МРЪН! Вдругиден се закрива сезона за лов на дива свиня...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Оплакване: До 1-ви април трябва да съм се преместил в Благоевград...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Мрън - марката FACET е нещо като FAST при окачването. Датчик КВ на 1 месец се прее*а.И аз го смених с цел да е нов, да не ми прави мизерии.Едно нещо като работи , наистина не се пипа !
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Мрън - марката FACET е нещо като FAST при окачването. Датчик КВ на 1 месец се прее*а.И аз го смених с цел да е нов, да не ми прави мизерии.Едно нещо като работи , наистина не се пипа !
              Емо,чак сега ли разбра тази поговорка.
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

emzo написа:
                И аз като гледах драмите с този датчик, все си казвам, че трябва да си взема един- втора ръка ори или нов и да си го возя. Ти предопредели избора на 2 ръка ори датчик.
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Другата седмица трябва да пристигне новата изпускателна система на Алфонсо. Вървежа няма да е като на 156 GTA, но поне на звук да го издокарам
                  Прикачени файлове
                  SEAT Leon Cupra 300
                  Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Мрън: След като си играх половин ден да си ремонтирам капачката на резервоара някой пак я е счупил Мрън: Откраднаха ми 15 литра нафтаХвалба: Взех си първия изпит и мотора е все по близко до менМрън: Имам още два, от които на единия миналата година са скъсани 36 от 36 човека на редовната сесия, а на поправката 30 от 36
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Сагата продължава....На 3-та кола от автопарка и пада акумулатора...На четвъртата и взех нов в началото на сезона...

Коментар

Има зарядно на прИмоция :D И аз имам същите проблеми. Не се ли кара една кола...Това ми е и оплакването.

Коментар

vital написа:
                          Има зарядно на прИмоция :D И аз имам същите проблеми. Не се ли кара една кола...Това ми е и оплакването.
                          Къде е тая прИмоция?Мдаа... като не се кара - така се получава.А и режима на каране на Чинкуто - направо му съсипва акумулатора...Детето сутрин до градина и обратно - вечер също НА ФАРОВЕ!То няма време да зареди от запалванията, ама нали сме гъзари трябва на НА ФАРОВЕ да караме заради слепците дето не могат да видят автомобил, че им идва насреща.Ще се продава Мареята май...

Коментар

И моят нов акумулатор за 10 месеца увяхна. Според спецовете там, в магазина за акумулатори, проблемът бил комбиниран - от целогодишното каране на фарове и късите разстояния в града, на които се кара предимно през зимата. На мен обаче не ми се струва нормално, при каквото и каране и обстоятелства, нов акумулатор да пада за толкова кратко време, при това не съм издевателствал над него - колата няма проблем с паленето, а и стои в гараж. Разбирам да беше опъната през цялата зима на студа... Мериха - няма утечки, зарежда добре, но - това е положението. Това беше оплакване, де - за протокола.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                              И моят нов акумулатор за 10 месеца увяхна. Според спецовете там, в магазина за акумулатори, проблемът бил комбиниран - от целогодишното каране на фарове и късите разстояния в града, на които се кара предимно през зимата. На мен обаче не ми се струва нормално, при каквото и каране и обстоятелства, нов акумулатор да пада за толкова кратко време, при това не съм издевателствал над него - колата няма проблем с паленето, а и стои в гараж. Разбирам да беше опъната през цялата зима на студа... Мериха - няма утечки, зарежда добре, но - това е положението. Това беше оплакване, де - за протокола.
                              Идентичен е моя случай с акумулатора на Типото-на 11 месеца в гаранция... Айде на Мара и на Чинкуто си дойдоха с колте и са на незнайно колко години...

Коментар

Тези къси разстояния ни съсипват. Миналата зима - февруари си взех акумулатор. Сега усещам, че не е така "бодър"...Ама мога ли заради него да си търся дълги маршрути ? Никак не излиза сметката...Като прибавя и целогодишното каране на фарове (от август я подкарахме) ще трябва да стискам палци да изкарам зимата без ядове. Това беше оплакване.
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X