sharpradi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
F31 BMW 320d
-
Честито за новото возило! Със здраве да си го караш! :D Хвалба - онзи ден беше дълъг и изморителен, но страхотен!http://www.monitor.bg/article?id=368550"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
emzo написа:Мрън - марката FACET е нещо като FAST при окачването. Датчик КВ на 1 месец се прее*а.И аз го смених с цел да е нов, да не ми прави мизерии.Едно нещо като работи , наистина не се пипа !първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
emzo написа:Мрън - марката FACET е нещо като FAST при окачването. Датчик КВ на 1 месец се прее*а.И аз го смених с цел да е нов, да не ми прави мизерии.Едно нещо като работи , наистина не се пипа !Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Мрън: След като си играх половин ден да си ремонтирам капачката на резервоара някой пак я е счупил Мрън: Откраднаха ми 15 литра нафтаХвалба: Взех си първия изпит и мотора е все по близко до менМрън: Имам още два, от които на единия миналата година са скъсани 36 от 36 човека на редовната сесия, а на поправката 30 от 36Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Сагата продължава....На 3-та кола от автопарка и пада акумулатора...На четвъртата и взех нов в началото на сезона...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
vital написа:Има зарядно на прИмоция :D И аз имам същите проблеми. Не се ли кара една кола...Това ми е и оплакването.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
И моят нов акумулатор за 10 месеца увяхна. Според спецовете там, в магазина за акумулатори, проблемът бил комбиниран - от целогодишното каране на фарове и късите разстояния в града, на които се кара предимно през зимата. На мен обаче не ми се струва нормално, при каквото и каране и обстоятелства, нов акумулатор да пада за толкова кратко време, при това не съм издевателствал над него - колата няма проблем с паленето, а и стои в гараж. Разбирам да беше опъната през цялата зима на студа... Мериха - няма утечки, зарежда добре, но - това е положението. Това беше оплакване, де - за протокола.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:И моят нов акумулатор за 10 месеца увяхна. Според спецовете там, в магазина за акумулатори, проблемът бил комбиниран - от целогодишното каране на фарове и късите разстояния в града, на които се кара предимно през зимата. На мен обаче не ми се струва нормално, при каквото и каране и обстоятелства, нов акумулатор да пада за толкова кратко време, при това не съм издевателствал над него - колата няма проблем с паленето, а и стои в гараж. Разбирам да беше опъната през цялата зима на студа... Мериха - няма утечки, зарежда добре, но - това е положението. Това беше оплакване, де - за протокола.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Тези къси разстояния ни съсипват. Миналата зима - февруари си взех акумулатор. Сега усещам, че не е така "бодър"...Ама мога ли заради него да си търся дълги маршрути ? Никак не излиза сметката...Като прибавя и целогодишното каране на фарове (от август я подкарахме) ще трябва да стискам палци да изкарам зимата без ядове. Това беше оплакване.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар