Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    avvasilev написа:
    S_BANKOV написа:
    ls1 написа:
    На щерката много помагаше крем ’Бочко’ за никнещи зъби. Не че е имала големи болки, всъщност е измрънкала и сочила устата си 5-6 пъти всичко на всичко, но с тоя крем просто за секунди и минаваше.
    Господ здраве да ти дава
    "Бочко" помага и при подсичане и при доста други проблемчета в бебешка възраст ...
    Хвалба - Василев ми оправи настроението
    Да не стане объркване, кремовете са два вида. Този за зъбките е "Бочко дентогел", другият е просто "Бочко".
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Irka написа:
      Хвалба ли е, оплакване ли е, ама забърках едно кило шкембе и ся кой ще го яде? Колкото и да го обичам, малко ще се озоря.Освен и аз да си пусна тема за гости довечера?
      То сега, ще трябва и с алкохолец да го прокараш, така че, подозирам голямо "оплакване" утре :D
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

nikolce написа:
        Да не стане объркване, кремовете са два вида. Този за зъбките е "Бочко дентогел", другият е просто "Бочко".
        Споко, няма страшно, но така го беше написал че вярно може да се ползва само единия. Иначе в Бочко коледните премии сигурно от мен са ги изкарали, но за денто гела не се бях сетил че го има.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
          nikolce написа:
          Споко, няма страшно, но така го беше написал че вярно може да се ползва само единия. Иначе в Бочко коледните премии сигурно от мен са ги изкарали, но за денто гела не се бях сетил че го има.
          "Бочко" си е цяла серия бебешки продукти ... вярно е, че аз го написах да си е.. мамата, обаче сега Банков щеше да е тъжен
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Василев, споко найстина ми оправи настроението
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
              Хваля ли се или мрънкам назнам преценете На BANKOV младши му никнат зъби.
              Мрън и на Попаров младши му никнат и е кошмар- BANKOV за зъбките освен Бочко помага и Дентокинд поне на Марти де. И много търпение помага Оплакване: много студенооооооо

Коментар

Sandra написа:
                S_BANKOV написа:
                Хваля ли се или мрънкам назнам преценете На BANKOV младши му никнат зъби.
                Мрън и на Попаров младши му никнат и е кошмар- BANKOV за зъбките освен Бочко помага и Дентокинд поне на Марти де. И много търпение помага Оплакване: много студенооооооо
                Моите двамата отраснаха с товаhttp://static1.framar.bg/product/calgel10.jpg
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Много офтопик стана ама с квото и да мажете зъбите се израстват. Ние мажем с Пансорал, но всичко е психика. И дентокинд даваме паралелно.Оплакване - стигнах лимита на финансовите си възможности. Енерго Про ми помогнаха за целта ...
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Оплакване, първия ден на работа след отпуска не е убаво нещо.Хвалба: Вчера за сефте гледах цял филм на 3Д.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Оплакване:Поради комбинацията от малоумие на банкови чиновнички, празници и моята разсеяност ми спряха нет-а!Хвалба:Преоткрих четенето!

Коментар

Ми как пишеш тук ве ?хвалба - аз съм предплатил за 3 месеца и 4ия е бонус
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Ми как пишеш тук ве ?хвалба - аз съм предплатил за 3 месеца и 4ия е бонус
                          Има телефони и служебни компютри за тази работа

Коментар

Хвалба - Мойто шумахерче ме закара до Германия без да се оплаче :DОплакване: Търся си нови фарове, рефлекторите ми май са отишли...

Коментар

За Seicento-то ли говориш :OАз съм пътувал с Панда до Италия. Не бих повторил :DOплакване: започва да обхванаща ме е лека параноя за нещо... Хвалба: за момента се държа. Оплакване: правят ми се хиляди други работи вместо това, което трябва да правя...

Коментар

Оплакване МАМИЦАТА им

Днес се опитаха да разбият вратата на апартамента а жената и сина си бяха в къщи Имаме 5 ключалки на 2 вратиСчупили са един патрон и дръжката сега ги смених и слагам дебела защитна ламарина Ще взема и едни електрическа Колко са нагли идва и полиция ама кел файда Таман си бях тръгнал и жената се обади че някой чупи патрона_бравата пребрах се след 10 минути Докато се свържем с 112 и Полиция сега имам номера GSM директен телефон с 9 то
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X