Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
Хвалба: Късметите от баницата бяха за Нова година бяха: гадже, любов и бебе (ще почака за момента)Хвалба: Изкарах си сравнително добре със семейството.Мрън: Нямаше го човека който се надявах да присъства, но все пак и тя си има роднини.Мрън: на 10 ми е първия изпит, а главата ме боли вече 3 ден и не знам кога ще седна да уча.Мрън: Колата отново реши да ми напомни за нея и ще се разделя с 350 лв за ремонти.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
sa6obravoto написа:Мрън: на 10 ми е първия изпит, а главата ме боли вече 3 ден и не знам кога ще седна да уча.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Оплаквам се:Таз година не почва хич на добре ...Оплаквам се:Преди по това време,в този форум,в нощната тема се счупвахме да пишем,а сега тя е заключена и явно вече няма хора и будни ... Ехх,спомени,спомени ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
От 2-3 месеца като е тръгнало на принципа "Ако нещо може да се развали - то задължително ще се развали!" та няма спиране.2 от колите, парното 2 пъти, 2 от пушките, скарата, печката, дистанционно за телевизор... Сигурно и забравям нещо...А пералнята-ама я оправих сам...МРЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪНННННН....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ls1 написа:На щерката много помагаше крем ’Бочко’ за никнещи зъби. Не че е имала големи болки, всъщност е измрънкала и сочила устата си 5-6 пъти всичко на всичко, но с тоя крем просто за секунди и минаваше.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:ls1 написа:На щерката много помагаше крем ’Бочко’ за никнещи зъби. Не че е имала големи болки, всъщност е измрънкала и сочила устата си 5-6 пъти всичко на всичко, но с тоя крем просто за секунди и минаваше.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:S_BANKOV написа:ls1 написа:На щерката много помагаше крем ’Бочко’ за никнещи зъби. Не че е имала големи болки, всъщност е измрънкала и сочила устата си 5-6 пъти всичко на всичко, но с тоя крем просто за секунди и минаваше.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
veselin10 написа:Irka написа:Оплакване - имам 3 вида торта в хладилника и се чудя какво да я правя!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар