Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Humppa написа:
    @EsperЧестита придобивка!!! Външният слой пластмасов ли е?П.П. По-скоро е кожа, виждам шевове. Защо не предпочете пластмасови. Имах наблюдения върху такива, пластмасови Asolo - много добри бяха, Моите високопланински са Bestard, жалко е, че не съм ги нахлузвам от 2-3 години
    Благодаря Не, никакъв тип микрофибър е.Тези както и подобният модел на ласпортива, който гледах са от подобна материя.Просто моделите са си такава - аз иначе нямам особени задръжки и към пластмасата.Единственото за което не искам да чувам при скъпи обувки е тъпата мембрана.Това последното дето си го написал не е добре, не е добре...То и аз не съм излизал никъде миналата година.Тази обаче възнамерявам да скокна над 5000м задължително
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Мрън - руския адванс процесор не работи с ХитачиХвал - надух им главата на братушките и ще ми напишат къстъм фирмуер и пратят за тяхна сметка
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба:Продължавам почивката до 7.1.2013.Невероятно изживяване беше на нова година-благодаря на всеки за всичко.Оплакването е,че малко сме настинали Аз и Жената,но ще се оправим някак.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба: Късметите от баницата бяха за Нова година бяха: гадже, любов и бебе (ще почака за момента)Хвалба: Изкарах си сравнително добре със семейството.Мрън: Нямаше го човека който се надявах да присъства, но все пак и тя си има роднини.Мрън: на 10 ми е първия изпит, а главата ме боли вече 3 ден и не знам кога ще седна да уча.Мрън: Колата отново реши да ми напомни за нея и ще се разделя с 350 лв за ремонти.
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
            Мрън: на 10 ми е първия изпит, а главата ме боли вече 3 ден и не знам кога ще седна да уча.
            И моя първи изпит е на 10-ти. Нямаше да ходя ако доцентката не беше променила за N-ти път критериите за да не освободи почти никого. Вече и втора вечер сънувам някакви измишльотини и се събуждам през няколко часа - забравих какво е здрав сън.Но пък и се радвам, че ще се върна в университета, за да видя някого, който ми липсва. С нея пък се чух снощи. Първия късмет който ми се падна от баницата беше паричката! :D
            Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Оплакване - имам 3 вида торта в хладилника и се чудя какво да я правя!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Irka написа:
                Ми метни малко към красна поляна. С винцето знаеш ли как си ходи сладичко....
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Оплаквам се:Таз година не почва хич на добре ...Оплаквам се:Преди по това време,в този форум,в нощната тема се счупвахме да пишем,а сега тя е заключена и явно вече няма хора и будни ... Ехх,спомени,спомени ...
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

От 2-3 месеца като е тръгнало на принципа "Ако нещо може да се развали - то задължително ще се развали!" та няма спиране.2 от колите, парното 2 пъти, 2 от пушките, скарата, печката, дистанционно за телевизор... Сигурно и забравям нещо...А пералнята-ама я оправих сам...МРЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪНННННН....
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хваля ли се или мрънкам назнам преценете На BANKOV младши му никнат зъби.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

На щерката много помагаше крем ’Бочко’ за никнещи зъби. Не че е имала големи болки, всъщност е измрънкала и сочила устата си 5-6 пъти всичко на всичко, но с тоя крем просто за секунди и минаваше.

Коментар

ls1 написа:
                          На щерката много помагаше крем ’Бочко’ за никнещи зъби. Не че е имала големи болки, всъщност е измрънкала и сочила устата си 5-6 пъти всичко на всичко, но с тоя крем просто за секунди и минаваше.
                          Господ здраве да ти дава

Коментар

S_BANKOV написа:
                            ls1 написа:
                            Господ здраве да ти дава
                            "Бочко" помага и при подсичане и при доста други проблемчета в бебешка възраст ...
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                              S_BANKOV написа:
                              ls1 написа:
                              Господ здраве да ти дава
                              "Бочко" помага и при подсичане и при доста други проблемчета в бебешка възраст ...
                              Хвалба - Василев ми оправи настроението

Коментар

veselin10 написа:
                                Irka написа:
                                Ми метни малко към красна поляна. С винцето знаеш ли как си ходи сладичко....
                                Ела да си я земеш. Хвалба ли е, оплакване ли е, ама забърках едно кило шкембе и ся кой ще го яде? Колкото и да го обичам, малко ще се озоря.Освен и аз да си пусна тема за гости довечера?
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X