Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз да се похваля - събудих се!!! Махмурлука е леко приятен! Пожелаваме си 2013 да е по-добра за всички!!!

Коментар

Хвалба - Благодаря на цялата компания за веселите моменти.Оплакване - От утре пак на работа.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба-Супер изкарахме покрай нова година!Оплакване-Утре на работа

Коментар

Хвалба -Дядо Коледа и Дядо Мраз ми донесоха страхотни подаръци.Сигурно щото много съм слушкала. Хвалба - последните дни от старата година бяха невероятни!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Хвалба: Изкарахме една невероятна Нова година, в хубава компания, на райско място.Оплакване: Има цели 363 дни до Нова година

Коментар

Immortal написа:
              Хвалба: Изкарахме една невероятна Нова година, в хубава компания, на райско място.Оплакване: Има цели 363 дни до Нова година
              Разгледай го по друг начих - хвалба: само 363 дни до Нова Година :D
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Immortal написа:
                Абе днес е първия работен ден,даже още е обяд ,а на мен ми се ходи пак да празнуваме!

Коментар

VIT написа:
                  Immortal написа:
                  Абе днес е първия работен ден,даже още е обяд ,а на мен ми се ходи пак да празнуваме!
                  Ами, тя масата още е пълна, идвайте!
                  Manowar - Татко
                  Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                  Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                  Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                  Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хвалбата ще да е че и тая година ще се кефя на Стилото . :D Оплакването е че снощи прибирайки се от вилата видях, че на левия фар късата светлина я няма . С голям зор и псуване я свалих на обед и си купих две нови крушки ,но как ще я поставя дупе да ми е яко .
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Не знам хвалба ли е ,оплакване ли е ,ама утре ще идва един пич да гледа колата и май ще я взима...
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                        Не знам хвалба ли е ,оплакване ли е ,ама утре ще идва един пич да гледа колата и май ще я взима...
                        Никога няма да бъдеш сигурен нито в едното, нито другото но след като си решил да я продадеш все пак подобна сделка е в реда на нещата И аз да се похваля - Дедо Мраз ми най-сетне ми донесе височинните обувки, за каквито го врънках от сума време.Cheers !!!Естествено има място и за оплакване: не се размина ваденето на кредитната карта.Изобщо не се размина!Дърт корумпиран пръч!
                        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

ilkor написа:
                          Аз почнах нова работа седмица преди коледа. Не стига че в края на седмицата ми преведоха заплатата за тези 5 дена но взех и бонус Има читави БГ работодатели
                          Илко, струва ми се, че твоят случай е изключение от "правилото".А как ми се иска моят да е такъв...Хвалба - дребният днес има рожден ден и навършва 6 години.Хвалба - пост номер 5555.
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

@EsperЧестита придобивка!!! Външният слой пластмасов ли е?П.П. По-скоро е кожа, виждам шевове. Защо не предпочете пластмасови. Имах наблюдения върху такива, пластмасови Asolo - много добри бяха, Моите високопланински са Bestard, жалко е, че не съм ги нахлузвам от 2-3 години

Коментар

Оплакване: Оправих един проблем на колата, а сега ми излезе друг, който го бях забравил, защото се появява рядко...Хвалба: Изкарах празника страхотно, сдобрих се със стар приятел!
                              Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Да се изфукам и аз! Изкарах си най-страхотната и то хеви метъл нова година, с най-страхотната комания на невероятно място, невероятни изживявания и перфекни хазяи! Допълнително - мезенца, пукница, разходки... Три дена абсолютен релакс! Хубаво, слънчево време! Много се заредих!Оплакването е, че утре съм пак на работа, да го е...а!

Коментар

Working...
                                X