Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    Irka написа:
    Оплакване - нема такава свиня като българския работодател.
    +1 Така е, но то това е толкова ясно, че няма нужда да се казва. Първата ми работа беше в гръцка фирма и си мислех, че там нещата са зле, но след това смених няколко български фирми и както предполагате, започнаха да ми липсват гръцките шефове.
    Моята първа работа беше във фирма, собственост на румънци.При откриването й, докато се набере персонал, работих без почивка 14 дни, по 12 часа (понякога и повече, при това - бременна). Ми хората си платиха двойно, всичко до стотинка!Хвалба - паричката от питката се падна на мен, ама ...кинтите няма да са от сегашната фирма.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

ntodorov написа:
      dkenanova написа:
      На работа съм. Поне няма работа. :D Още е рано до 17,00 има много време . Хората са гадни и безкруполни.
      Колежке. Гадните и безкруполни хора са индивиди в нисш етап на духовното си развитие.Примири се с тяхното наличие. На тях самите никак не им е леко, колкото и да се опитват да се скрият зад власт, лъскави материалности или абстрактни потребности.Светът е съвършенно организиран, колкото и несправедлив да е. Добротата и човещината нямаше да бъдат толкова извисени, акоги нямаше първичните хора.Те са още в ембрион и ще им трябват много Коледи и в този и в следващите им етапина духовно развитие. Нека им помагаме в усъвършенстването им. Чувствай го, като дълг...Иначе нямаше да са сред нас.:P
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хвалба:И ние сме семейно и продължаваме да празнуваме празниците и днес.От утре ще му мислим,че идва и 29-ти когато заминаваме на празнуването на НГ.Пожелавам на всички щастие като моето и весели празници.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Зор :Болен съм , гърдите ме болят нещо съм настинал........... Хвалба: Вчера си купих Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
          Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
          ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

Стига сте се оплаквали, а пратете СМС на 1117 за Българската Коледа! Вероятно сега ще скочите, но и 1ст от 1лв да стигне до дечицата все е нещо!Весела Коледа!

Коментар

СМС-и пратих много :D Никога не съм вярвала,че ще прекарам толкова самотна Коледа,а и дядо Коледа не дойде,макар че много слушах тази година.
              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Измих си колата и си припомних какъв цвят е Ядох торта в Неделя и се видях с една приятелка.Вече имам два коледни подаръка Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

veselin10 написа:
                  Няма по-тъпо нещо да си сам на бъдни вечер. И то благодарение на майката на детето ми...
                  Повярвай ми има. Да сте двамата ама да сте скарани и да не си говорите.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да се оплача:Дълго слаганата кора под двигателя остана някъде из "чистите" паркинги на Разград!Да еВа тез хаймани, които не си чистят паркингите пред блока! Второ оплакване:На форумския календар са изрязали жена ми от общата снимка!Е няма да си поръчам календар, живота ми е мил!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Аз почнах нова работа седмица преди коледа. Не стига че в края на седмицата ми преведоха заплатата за тези 5 дена но взех и бонус Има читави БГ работодатели

Коментар

хвалба:с нов термостат(от рено)съм и вече е топло.
                        Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                          хвалба:с нов термостат(от рено)съм и вече е топло.
                          С такъв съм трета година. Не е мръднал.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Днес отново ме "зарадваха", че ще ми се наложи да се преместя в Благоевград...Надявах се да са се отказали...Мама му стара...колко още...Това оплакване...Хвалба:Измих колата днес...направо бях забравил колко е лъскава въпреки, че в тази мъгла и кал бързо се оклепоти пак... Оплакване:Не ми се мести...в нашата мила родна държавица или няма да имаш хубава работа или ако имаш то ще ти ^%@* майката...
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

S_BANKOV написа:
                              veselin10 написа:
                              Няма по-тъпо нещо да си сам на бъдни вечер. И то благодарение на майката на детето ми...
                              Повярвай ми има. Да сте двамата ама да сте скарани и да не си говорите.
                              Тези жени нещо изперкаха. Не ми е тъпо, че не съм с нея а че не съм с малкия. И за нова година ще е така мамка му....
                              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Наистина жалко за това което се случва колега... Някои хора просто не разбират какво причиняват на децата с подобни постъпки...Оплакване: Дадох 10 лв. за крушки за таблото (18, кой по дяволите слага 18 крушки на такова малко табло *хули FIAT Бразилия*) и централната конзола (4). Преди светеше малко - след смяната изобщо. Днес се моля да успея да оправя работата. Но като гледам, спрямо другите оплаквания, това наистина е бял кахър. Спря да свети и единия габарит. Мразя зимата.Хвалба: Имах пробив в гарнитурата на двуцевката и колата звучеше ужасно + духаше като 2000 ватова духалка на максимална степен. Вече е сменена и пак се возя в "електрокар". :DХвалба 2: От снощи реших за 3 вечери да отида в 3 големи града на партита. Още 2 вечери остават от тази "традиция". Още 2 града. Припомних си какво се нарича живот. :D
                                Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Working...
                                X