dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
-
ntodorov написа:dkenanova написа:На работа съм. Поне няма работа. :D Още е рано до 17,00 има много време . Хората са гадни и безкруполни.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Зор :Болен съм , гърдите ме болят нещо съм настинал........... Хвалба: Вчера си купих Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроникМерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
veselin10 написа:Няма по-тъпо нещо да си сам на бъдни вечер. И то благодарение на майката на детето ми...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Да се оплача:Дълго слаганата кора под двигателя остана някъде из "чистите" паркинги на Разград!Да еВа тез хаймани, които не си чистят паркингите пред блока! Второ оплакване:На форумския календар са изрязали жена ми от общата снимка!Е няма да си поръчам календар, живота ми е мил!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Днес отново ме "зарадваха", че ще ми се наложи да се преместя в Благоевград...Надявах се да са се отказали...Мама му стара...колко още...Това оплакване...Хвалба:Измих колата днес...направо бях забравил колко е лъскава въпреки, че в тази мъгла и кал бързо се оклепоти пак... Оплакване:Не ми се мести...в нашата мила родна държавица или няма да имаш хубава работа или ако имаш то ще ти ^%@* майката...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
S_BANKOV написа:veselin10 написа:Няма по-тъпо нещо да си сам на бъдни вечер. И то благодарение на майката на детето ми...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Наистина жалко за това което се случва колега... Някои хора просто не разбират какво причиняват на децата с подобни постъпки...Оплакване: Дадох 10 лв. за крушки за таблото (18, кой по дяволите слага 18 крушки на такова малко табло *хули FIAT Бразилия*) и централната конзола (4). Преди светеше малко - след смяната изобщо. Днес се моля да успея да оправя работата. Но като гледам, спрямо другите оплаквания, това наистина е бял кахър. Спря да свети и единия габарит. Мразя зимата.Хвалба: Имах пробив в гарнитурата на двуцевката и колата звучеше ужасно + духаше като 2000 ватова духалка на максимална степен. Вече е сменена и пак се возя в "електрокар". :DХвалба 2: От снощи реших за 3 вечери да отида в 3 големи града на партита. Още 2 вечери остават от тази "традиция". Още 2 града. Припомних си какво се нарича живот. :DFiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар