За втора поредна Коледа , втори поред италиански бизнесмен , ми бави парите.....Едни маратонки не мога да купя на синът ми...Не работете с тези изтърсаци ...!!!!!!!!!!!Основна задача тази година ще ми е прецакването на поне 6 от т.н. бизнесмени от Ботуша...
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Оплакване - нема такава свиня като българския работодател.
+1 Така е, но то това е толкова ясно, че няма нужда да се казва. Първата ми работа беше в гръцка фирма и си мислех, че там нещата са зле, но след това смених няколко български фирми и както предполагате, започнаха да ми липсват гръцките шефове.
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
На работа съм. Поне няма работа. :D Още е рано до 17,00 има много време . Хората са гадни и безкруполни.
Колежке. Гадните и безкруполни хора са индивиди в нисш етап на духовното си развитие.Примири се с тяхното наличие. На тях самите никак не им е леко, колкото и да се опитват да се скрият зад власт, лъскави материалности или абстрактни потребности.Светът е съвършенно организиран, колкото и несправедлив да е. Добротата и човещината нямаше да бъдат толкова извисени, акоги нямаше първичните хора.Те са още в ембрион и ще им трябват много Коледи и в този и в следващите им етапина духовно развитие. Нека им помагаме в усъвършенстването им. Чувствай го, като дълг...Иначе нямаше да са сред нас.:P
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
хваля се - Страхотни празници, емоции със семейството и приятели! Всички да са ми живи и здрави! АААААААААААА и Дядо Коледа съществуваааааааа! - кви подаръци ми е донесъл не е истина, от къде толкоз пари в тоз старец ? Сигурно пенсията му е голяма ?!?!?
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар