Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Компанията прайвът ли е ? Ако не е , кво са хвалиш Хвалба - празницииииииии
    Ъфкорс То иначе нямаше да се хваля
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба - На маса сме с арни хорица
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Дъ са пофаля:
        Прикачени файлове
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Мрън: 2-ра поредна година сам на тия празници!

Коментар

coolboby написа:
            Мрън: 2-ра поредна година сам на тия празници!
            Дано не се случва никога повече!Това да ти е последната такава година!
            Ванга

Коментар

Живи и здрави да сме

Коментар

Няма по-тъпо нещо да си сам на бъдни вечер. И то благодарение на майката на детето ми...
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

За втора поредна Коледа , втори поред италиански бизнесмен , ми бави парите.....Едни маратонки не мога да купя на синът ми...Не работете с тези изтърсаци ...!!!!!!!!!!!Основна задача тази година ще ми е прецакването на поне 6 от т.н. бизнесмени от Ботуша...
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Irka написа:
                    Оплакване - нема такава свиня като българския работодател.
                    +1 Така е, но то това е толкова ясно, че няма нужда да се казва. Първата ми работа беше в гръцка фирма и си мислех, че там нещата са зле, но след това смених няколко български фирми и както предполагате, започнаха да ми липсват гръцките шефове.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

veselin10 написа:
                      Няма по-тъпо нещо да си сам на бъдни вечер. И то благодарение на майката на детето ми...
                      Има, има. По-тъпо е да си без децата на Бъдни вечер, благодарение на баща им...Не съм ги виждала една седмица!!!
                      Ванга

Коментар

Аз пък съм болен от вчера и като гледам днеска съвсем каталясвам Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
                        EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                        Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

На работа съм. Поне няма работа. :D Още е рано до 17,00 има много време . Хората са гадни и безкруполни.
                          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

dkenanova написа:
                            На работа съм. Поне няма работа. :D Още е рано до 17,00 има много време . Хората са гадни и безкруполни.
                            Колежке. Гадните и безкруполни хора са индивиди в нисш етап на духовното си развитие.Примири се с тяхното наличие. На тях самите никак не им е леко, колкото и да се опитват да се скрият зад власт, лъскави материалности или абстрактни потребности.Светът е съвършенно организиран, колкото и несправедлив да е. Добротата и човещината нямаше да бъдат толкова извисени, акоги нямаше първичните хора.Те са още в ембрион и ще им трябват много Коледи и в този и в следващите им етапина духовно развитие. Нека им помагаме в усъвършенстването им. Чувствай го, като дълг...Иначе нямаше да са сред нас.:P
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Това е страхотно пожелание за празниците
                              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

хваля се - Страхотни празници, емоции със семейството и приятели! Всички да са ми живи и здрави! АААААААААААА и Дядо Коледа съществуваааааааа! - кви подаръци ми е донесъл не е истина, от къде толкоз пари в тоз старец ? Сигурно пенсията му е голяма ?!?!?
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X