Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: Имам 3 на изпита по Анатомия, което е добре на фона на 2 на 50% от колегите. Мрън: Искаше ми се да е повече.Хвалба: Вчера си изкарах страхотна вечер с приятелката ми Мрън: В четвъртък си заминава за Стара Загора и няма да се видим до Нова Година или до 9 януари. Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Хвалба:Днес ми подариха лаптоп,ей така от една фирма Довечера ще гледам Хобит на кинооплакване:От няколко дни в София е мазаляк за каране.Всички неделчовци изкараха колите
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Оплакване: Не мога да разбера кзкъв е смисъла от допълнителни влакове, като половината вървят със закъснение минимум 30 минути.Пак вися и чакам на тъпата гара.

Коментар

хвалба - направих голяма разходка, видях се с приятели, че накрая и полезна работа свършихме.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ей това не знам дали е оплакване или хвалба ...
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Мрън - колите имали технически преглед и съм го пропуснал с 1 месец, че от де да знам аз, като все ги продавам хвал - имам си нова играчка ама първо ще я пробвам на едно хАУДИ :D
              Прикачени файлове
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мръна по-горе вече е хвалба - минах преглед, никой не гледа имаш ли газова, нямаш ли, имаш ли ксенон, нямаш ли, имаш ли изгорели крушки, нямаш ли, само спирачките проверихаА за хвалбата по-горе - Мрън, в тия пътни условия няма как да пробваме устройството - навън е ледена пързалка :Dp.s. за данък гледат гадовете мръсни
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                  но днес видях 3 леки катастрофи между двойки коли из снежния хаос в Зарето
                  Аз днес бях в Стара Загора и на няколко пъти за малко да участвам точно в такива леки катастрофи, заради скапаната служебна кола, с която бях. Оказа се в по-лошо състояние, отколкото си мислех. Нито гумите и гуми (уж зимни), нито спирачките, лампата за маслото се разсветка и разписка (но аз вече пределно изнервен я игнорирах и тя спря :D ), и за капак счупих дръжката на жабката. Дърт Пасат 1.8Т на 320000км, за който сто пъти ми повториха да внимавам, щото бил много мощен, иначе всичко му било наред Каква ти мощност, пълна скръб е тоя двигател, и въпреки че аз бях най-бавният и внимателен шофьор в Стара Загора днес, на няколко пъти навременните реакции на другите шофьори в града ме спасиха от ПТП. Иначе за едно беше прав колегата от транспорта - "Гори като змей, следи си колко ти е горивото" Ако щете вярвайте, разхода отиде над 12. Въобще тая кола е пълно недоразумение - уж е 150 коня, но върви като за 50 и гори като за 250. Пишман станах, че не отидох с моята. Оплакване, ако все още не е станало ясно
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Оплакване - в Казанлък няма грам сняг.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                      Дааа, вчера поне нямаше. Пих за 20мин кафе с Вин свърших малко работа и дим.Мрън - на нашия кмет ще му подаря макет на снегорин, да види кво е т’ва чудо и има ли почва в Зарата
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване:Хора, които не знаят какво е сняг реват до бога ... а ние какво да кажем - над 50 см. сняг ... пфу!
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

emzo написа:
                          на нашия кмет ще му подаря макет на снегорин, да види кво е т’ва чудо и има ли почва в Зарата
                          Ааа, аз съм свидетел, че днес имаше снегорини в Стара Загора, и поне главните улици се чистеха. Може да са недостатъчно (аз видях поне 5), но все пак валеше доста силно и 15-20мин след като е минал снегорина отново е натрупало.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

emzo написа:
                            Tornado написа:
                            Дааа, вчера поне нямаше. Пих за 20мин кафе с Вин свърших малко работа и дим.Мрън - на нашия кмет ще му подаря макет на снегорин, да види кво е т’ва чудо и има ли почва в Зарата
                            Емо ко се косиш за снегорините в Зарата.То всяка година е така.И едно оплакване ОТ МЕНЕ- нЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ДНЕСКА Е ПОСЛЕДЕН РАБОТЕН ДЕН В ЗАВОДА.ВСИЧКО ПРИ ТЯХ Е КАТО ПРИ ВОЕННИТЕ.ВСЯКА ЗАПОВЕД Е ПРЕД ПОСЛЕДНА.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

avvasilev написа:
                              Оплакване:Хора, които не знаят какво е сняг реват до бога ... а ние какво да кажем - над 50 см. сняг ... пфу!
                              Нищо ви няма, седите си на топло до печките, пукът дърва вътре, пиете вино и гледате телевизия. А и вие сте свикнали с това бедствено полужение зимата.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

S_BANKOV написа:
                                avvasilev написа:
                                Нищо ви няма, седите си на топло до печките, пукът дърва вътре, пиете вино и гледате телевизия. А и вие сте свикнали с това бедствено полужение зимата.
                                Седим бе Ама в автобуса в Попово .Вчера тръгнахме в 14.30 и днес в 16.00 си бях у дома....като емигранти бяхме....Хвалба : На 18-ти се видях с харен човек у София
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X