Мрън’О’хвал:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тъкмо и аз щях да се хваля, че съм платил всички задължения като данъци които имам вече....общо 463лв...+ една глоба от кат за 150лв и отново си имам талон...а сега отивам да мина преглед...Хвалба: Поръчах си мулти волан и ако всичко е ок сряда-четвъртък ще си цъкам музиката от волана )))))Хвалба: Снощи беше нечовешкия банкет....прибрах се в 07:30 сутринта и преди малко се събудих.... )))) I will survive.....Оплакване: Иде буря в протмонето сър....Перката на климатроника в аутоиталия струва 584лв.... Моторчетата на климатроника за смесителите на въздух и т.н. са по около 150лв за брой...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Xоплакване : Не мога да си намеря нови стойки за крушките на номера...т.е. цялата там пластмасария....ако някой знае къде се продават за 3 врато стило да свирка че едната ми се счупи...46758990 ....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Хвалба,от днес с ново Пунто в сектата :D ,снимки тия дни.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Хвалба: днес купувам самолетен билет до Белфаст/Ирландия и ще съм поредния емигрант с Божията помощ...Оплакване: летя чак на 10.01.2013г.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Mury написа:ls1 написа:Жената ми подари за Коледа домашен уред за хотдог.Сбогом, чиста съвест, здравей, счупен кантар...
Коментар
-
ls1 написа:Mury написа:ls1 написа:Жената ми подари за Коледа домашен уред за хотдог.Сбогом, чиста съвест, здравей, счупен кантар...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар