Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мрън’О’хвал:
    Прикачени файлове
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тъкмо и аз щях да се хваля, че съм платил всички задължения като данъци които имам вече....общо 463лв...+ една глоба от кат за 150лв и отново си имам талон...а сега отивам да мина преглед...Хвалба: Поръчах си мулти волан и ако всичко е ок сряда-четвъртък ще си цъкам музиката от волана )))))Хвалба: Снощи беше нечовешкия банкет....прибрах се в 07:30 сутринта и преди малко се събудих.... )))) I will survive.....Оплакване: Иде буря в протмонето сър....Перката на климатроника в аутоиталия струва 584лв.... Моторчетата на климатроника за смесителите на въздух и т.н. са по около 150лв за брой...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

кола

Преди малко някой ми спусна гумата /мама--у ста--а/Вярно бях е качил на тротоара но във входа не влизат коли и бях направил много място за хората Добре че бабата ми донесе някаква руска помпа та си напомпах гумата.
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Хвалбааааааааааа- вече сме си в новия апартамент и на маса с ’арни хорицаОплакване- винаги ще има какво да ти скапи настроението

Коментар

Фиато е вече с нови външни карета,ремъци,ролки,водна помпа,червен антифриз,акумулатор.Фукам се,не друго
            Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Жената ми подари за Коледа домашен уред за хотдог.Сбогом, чиста съвест, здравей, счупен кантар...

Коментар

ls1 написа:
                Жената ми подари за Коледа домашен уред за хотдог.Сбогом, чиста съвест, здравей, счупен кантар...
                Ти нали слабееше нещо ?????
                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                Ventura garage

Коментар

Xоплакване : Не мога да си намеря нови стойки за крушките на номера...т.е. цялата там пластмасария....ако някой знае къде се продават за 3 врато стило да свирка че едната ми се счупи...46758990 ....
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба,от днес с ново Пунто в сектата :D ,снимки тия дни.
                    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

_жоро_ написа:
                      Хвалба,от днес с ново Пунто в сектата :D ,снимки тия дни.
                      Честито , Жоре !
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба: днес купувам самолетен билет до Белфаст/Ирландия и ще съм поредния емигрант с Божията помощ...Оплакване: летя чак на 10.01.2013г.
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Mury написа:
                          ls1 написа:
                          Мдааа...преди да ми го даде ми вика ’Избрала съм ти нещо, ама ще ми го блъскаш в главата май...’Аз ’Не бой се, как бих могъл да ти блъскам в главата фолксваген шаран, ще си го карам...’ Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

ls1 написа:
                            Mury написа:
                            ls1 написа:
                            Мдааа...преди да ми го даде ми вика ’Избрала съм ти нещо, ама ще ми го блъскаш в главата май...’Аз ’Не бой се, как бих могъл да ти блъскам в главата фолксваген шаран, ще си го карам...’ Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
                            Това е отмъщение заради мама , тъй да знаеш, ще и пращаш блендери, а?
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

О, там има развитие. Майка и помислила, че го пращаме на тъста да го ремонтира. Тъй че мряла от завист докато разбере, че е за нея, сега чакам ефекта от първия подлизнал айрян. :D :D

Коментар

Хоплакване: /Това "хоплакване" го видях току що от един колега по нагоре, и викам да се хоплача /Мислех да поръчам на дядо Коледа кристални стопове за Пижо, ама като видях на какви пари са и........... се отказах
                                Más vale tarde que nunca
                                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Working...
                                X