Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Скоро ще имам сайт,а днес ми казха,че като член на ЕС имамправо да изискам Здравната каса да поеме изследванията въвФренската клиника.Сега разучавам процедурата и броя на формулярите за попълване. Извинете,че спамим темата
    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

А защо тази година коледната благотворителна кампания на ФФБ да не е за определен човек ?
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Кеф - бензин ! Кеф ! Бързо загряване ! Топлина ! Кеф ! Трака трак зимъска съкс !
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Кеф - бензин ! Кеф ! Бързо загряване ! Топлина ! Кеф ! Трака трак зимъска съкс !
          Каза стария дизелжия Фук-фук От януари на нова длъжност/ незнам дали е далавера или е набутвация времето ще покаже/Мрън - боли ме кръста и гърба заради студа, направо е ад.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ГОЛЯМ МРЪН - втори ден държи -19 градуса, че и пада надолу. В тая котловина влезе ли студен въздух и падне ли мъгла не излизат , н едното ни другото.Снощи завивах Чинкуечентото с одеало да не му замръзва прозореца.Хвалба - Всички Фиати от автопарка палят без замисляне! Утре сабале ще видим и руския фиат под формата на Лада Нива как ще запали!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

emzo написа:
              Завиждам за това. Добре, че дизелака трака, та да не се чува в колата как ми лопа ченето от студ. Хубаво и че имам и бензинка.
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                ...Утре сабале ще видим и руския фиат под формата на Лада Нива как ще запали!
                Ти си имал и един сериозен автомобил, а не помня да си се похвалил с него .
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                  kiro_of_the_day написа:
                  ...Утре сабале ще видим и руския фиат под формата на Лада Нива как ще запали!
                  Ти си имал и един сериозен автомобил, а не помня да си се похвалил с него .
                  Даже е единствения автомобил дето се държи в гараж, има 4 чисто нови зимни гуми и нов акумулатор Varta! Ползва се почти само за лов. Оф-роуда се оказа ... хм... интересно занимание. :D Съжалявам, че миналата седмица някой не засне клип какви ги вършиме, но късно се сетихме.А не съм се хвалил, че начина на придобиване /по наследство/ не е много за хвалене... Просто го добавих в подписа.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Мрън - тоя Петък не е като всеки Петък
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба: Имам 4 невероятни чисто нови гуми, които взех на изключително добра цена.Оплакване: някакъв нещастник се е опитал да направи нещо на колата ми (да я разбие или да влезе през прозореца) и ми е изкривил лайсната на стъклото. Досега му теглих карловски далекобойни на него и на тази измет - родата му.
                      Един за всички, всички за мен

Коментар

emzo написа:
                        Мрън - тоя Петък не е като всеки Петък
                        Не е защото утре е работен голям петък.Хвалба пуснах си малко отпуска и догодина съм на работа.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Добре де, не е ли гадно да съм цяла седмица в болнични, и УТРЕ да трябва да ходя на работа?

Коментар

Оплаквам се: След хубави неща - само лоши, пак изкривиха фиатката тоя път отляво, тъпия бакшиш добре се нацепи у мене да го зае*а!!!
                            Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Хвалба- Пунта запали от първия път днес. Не беше палена от миналата събота.Хвалба- Видяха се добри дни и Пунта ще посрещне следващите дни с високо издигнал се чоп за нивото на бензина :D :D :D Мрън- Ще трябват нови зимни гуми
                              94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
                              03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
                              02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

Оплакване: Тъкмо се прибирам - 07:14ч....Хвалба: От банкет....Оплакване: Не искам да си виждам снимките ))))Хвалба: Изкарахме си страхотно с колегите!!!! ))))))))
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X