Скоро ще имам сайт,а днес ми казха,че като член на ЕС имамправо да изискам Здравната каса да поеме изследванията въвФренската клиника.Сега разучавам процедурата и броя на формулярите за попълване. Извинете,че спамим темата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Кеф - бензин ! Кеф ! Бързо загряване ! Топлина ! Кеф ! Трака трак зимъска съкс !Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ГОЛЯМ МРЪН - втори ден държи -19 градуса, че и пада надолу. В тая котловина влезе ли студен въздух и падне ли мъгла не излизат , н едното ни другото.Снощи завивах Чинкуечентото с одеало да не му замръзва прозореца.Хвалба - Всички Фиати от автопарка палят без замисляне! Утре сабале ще видим и руския фиат под формата на Лада Нива как ще запали!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
emzo написа:Кеф - бензин ! Кеф ! Бързо загряване ! Топлина ! Кеф ! Трака трак зимъска съкс !Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
snake написа:kiro_of_the_day написа:...Утре сабале ще видим и руския фиат под формата на Лада Нива как ще запали!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Хвалба: Имам 4 невероятни чисто нови гуми, които взех на изключително добра цена.Оплакване: някакъв нещастник се е опитал да направи нещо на колата ми (да я разбие или да влезе през прозореца) и ми е изкривил лайсната на стъклото. Досега му теглих карловски далекобойни на него и на тази измет - родата му.Един за всички, всички за мен
Коментар
-
Хвалба- Пунта запали от първия път днес. Не беше палена от миналата събота.Хвалба- Видяха се добри дни и Пунта ще посрещне следващите дни с високо издигнал се чоп за нивото на бензина :D :D :D Мрън- Ще трябват нови зимни гуми94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар