Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване - Тази седмижа ще е 7 дневна работна седмица-Хвалба - За сеганема.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплакване - идват контролни и изпитиХвалба - задава се ваканция след седмица : ))
      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

12.12.12 беше най-черният ми ден от години насам.Как пък едно хубаво нещо да не ми се случи?!? От сутринта до вечерта само лоши неща...Не ми се мисли какво ме чака на 20.12.2012

Коментар

Immortal написа:
          12.12.12 беше най-черният ми ден от години насам.Как пък едно хубаво нещо да не ми се случи?!? От сутринта до вечерта само лоши неща...Не ми се мисли какво ме чака на 20.12.2012
          Е за кво да го мислиш, Кой ял, ял. Кой спал, спал. после Туто Финито. Абе майска му работа.Сега аз да се оплача, от два дни търся читава Марея комби Дизел или Бензин с газ и НЯМАААААААААААААААААА70% от колите който видях отпадат още на обява.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
            Immortal написа:
            Е за кво да го мислиш, Кой ял, ял. Кой спал, спал. после Туто Финито. Абе майска му работа.Сега аз да се оплача, от два дни търся читава Марея комби Дизел или Бензин с газ и НЯМАААААААААААААААААА70% от колите който видях отпадат още на обява.
            Ами има, бе ... поне в Разград знам една, но не я продавам!
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

avvasilev написа:
              S_BANKOV написа:
              Immortal написа:
              Тю , и аз мислех таман да кажа , че у Андрови има коджа Мареи ( ама то това и значи - множество , вълна ( морска )...
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Във вторник и сряда ще имам удоволствието да се видя с мноооо арен приятел, с който не сме се виждали от бая време!
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

avvasilev написа:
                  Ти ми я продай пък обещавам да си я гледаш всеки ден , даже няма да и сменям номерата Абе май намерих една марея, ще я гледам допълнително.пп Даже си има и голем стикер на джама
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Immortal написа:
                    12.12.12 беше най-черният ми ден от години насам.
                    И аз искам да се оплача от проклетата дата с 12-ките. Тръгвам да се прибирам снощи от работа за вкъщи, и единия път към селото ми блокиран от завъртял се камион, вместо да чакам решавам да продължавам и да заобиколя още ~40км за да стигна до другия вход, е да ама не таман стигам и изненада........ и от другата страна същата работа с завъртял се камион и навят сняг(беше адски ветровито снощи). В резултата на което връщане на онези минати 40км + още 10 докато отида да спя в роднина, че прибирането ми беше невъзможно. И това ако не е тъпа съдба.Още едно оплакване : Днес на 13-ти(добре че не е петък) и на работа не ми вървеше, само проблеми и гадни работи стават . Знаех си че нямам късмет в живота, ама тези два дена ми го доказват още повече . Хвалба : евентуално през далечната 2013 ако я доживеем :P .

Коментар

nelegalniq написа:
                      Immortal написа:
                      12.12.12 беше най-черният ми ден от години насам.
                      И аз искам да се оплача от проклетата дата с 12-ките. Тръгвам да се прибирам снощи от работа за вкъщи, и единия път към селото ми блокиран от завъртял се камион, вместо да чакам решавам да продължавам и да заобиколя още ~40км за да стигна до другия вход, е да ама не таман стигам и изненада........ и от другата страна същата работа с завъртял се камион и навят сняг(беше адски ветровито снощи). В резултата на което връщане на онези минати 40км + още 10 докато отида да спя в роднина, че прибирането ми беше невъзможно. И това ако не е тъпа съдба.Още едно оплакване : Днес на 13-ти(добре че не е петък) и на работа не ми вървеше, само проблеми и гадни работи стават . Знаех си че нямам късмет в живота, ама тези два дена ми го доказват още повече . Хвалба : евентуално през далечната 2013 ако я доживеем :P .
                      Всяко чудо за три дни, колега.И да знаеш, не винаги ще е така! Всичко в този живот е преходно!
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Да се похваля:Приеха ми документите в МЗ.Може би ще платят трансплантацията на 90 процента миказа председателката . Сега се търсят финансите за предварителните изследвания,ама те не са толкоз страшни ,ама сума си е Фифа е мръсна ама много,нямам време за нищо,ще работя и уикенда.Харесах си 2 подаръка за коледа./това беше оплакването/ АМА да не се смеете много на писанието по-горе
                        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

dkenanova написа:
                          Да се похваля:Приеха ми документите в МЗ.Може би ще платят трансплантацията на 90 процента миказа председателката . Сега се търсят финансите за предварителните изследвания,ама те не са толкоз страшни ,ама сума си е Фифа е мръсна ама много,нямам време за нищо,ще работя и уикенда.Харесах си 2 подаръка за коледа./това беше оплакването/ АМА да не се смеете много на писанието по-горе
                          Стискаме палци за успех с МЗ и искрено се надявам,че ако се наложи ще помогнем и колегите от форума.Кой с каквото може,но от сърце.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                            dkenanova написа:
                            Стискаме палци за успех с МЗ и искрено се надявам,че ако се наложи ще помогнем и колегите от форума.Кой с каквото може,но от сърце.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

дано не се налага
                              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Направо давай сметка. Лев, два, пет все ще помогнем.
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X