Оплакване - Тази седмижа ще е 7 дневна работна седмица-Хвалба - За сеганема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:12.12.12 беше най-черният ми ден от години насам.Как пък едно хубаво нещо да не ми се случи?!? От сутринта до вечерта само лоши неща...Не ми се мисли какво ме чака на 20.12.2012Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Immortal написа:12.12.12 беше най-черният ми ден от години насам.Как пък едно хубаво нещо да не ми се случи?!? От сутринта до вечерта само лоши неща...Не ми се мисли какво ме чака на 20.12.2012I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
avvasilev написа:S_BANKOV написа:Immortal написа:12.12.12 беше най-черният ми ден от години насам.Как пък едно хубаво нещо да не ми се случи?!? От сутринта до вечерта само лоши неща...Не ми се мисли какво ме чака на 20.12.2012FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Във вторник и сряда ще имам удоволствието да се видя с мноооо арен приятел, с който не сме се виждали от бая време!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
avvasilev написа:Ами има, бе ... поне в Разград знам една, но не я продавам!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Immortal написа:12.12.12 беше най-черният ми ден от години насам.
Коментар
-
nelegalniq написа:Immortal написа:12.12.12 беше най-черният ми ден от години насам.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Да се похваля:Приеха ми документите в МЗ.Може би ще платят трансплантацията на 90 процента миказа председателката . Сега се търсят финансите за предварителните изследвания,ама те не са толкоз страшни ,ама сума си е Фифа е мръсна ама много,нямам време за нищо,ще работя и уикенда.Харесах си 2 подаръка за коледа./това беше оплакването/ АМА да не се смеете много на писанието по-гореЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
dkenanova написа:Да се похваля:Приеха ми документите в МЗ.Може би ще платят трансплантацията на 90 процента миказа председателката . Сега се търсят финансите за предварителните изследвания,ама те не са толкоз страшни ,ама сума си е Фифа е мръсна ама много,нямам време за нищо,ще работя и уикенда.Харесах си 2 подаръка за коледа./това беше оплакването/ АМА да не се смеете много на писанието по-горе
Коментар
-
krasio_79bs написа:dkenanova написа:Да се похваля:Приеха ми документите в МЗ.Може би ще платят трансплантацията на 90 процента миказа председателката . Сега се търсят финансите за предварителните изследвания,ама те не са толкоз страшни ,ама сума си е Фифа е мръсна ама много,нямам време за нищо,ще работя и уикенда.Харесах си 2 подаръка за коледа./това беше оплакването/ АМА да не се смеете много на писанието по-гореVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар