Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Jimy написа:
    Много кофти!!!! Обаче багажника какво отношение има към геометрията на автомобила ... не знам. Имах пежо с ударен и изкривен, преден носещ детайл. Нещо от моторният кош, не помня ... е опънаха го /един софийски сервиз в ст.град/ и в момента съм сигурен ,че си джитка някъде в Смолян. Сигурно ще е трудно, но не е съвсем загубена кауза ... това искам да кажа, успех!!!!И на свой ред да се оплача, че гадният, фалшивоизмекярски заден тампон въпреки ,че е нов се е удървил от студа толкова много, че СД-то ще ми падне при педалите ... ! Ужасно е!
    да но вече не си заслужава да го правя ремонта ще ми стъпи доста дебело (имам и заден ляв панел крив)и за тва мисля да се дава на части
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Колега, колко и искаш цяла?

Коментар

Жалко, за колата колега, но важното е, че ти си добре.Мрън: Когато са сменяли ремъка, галфоните от сервиза са изгубили една от корите на подкалника и всяка локва го караше да циври.Хвалби: Изработих си я от ламарина, бегачката е с нови чистачки и зимни гуми, набутах гума с размер 175/70/R14 на мястото на патерицата, сложих вата на корите на вратите, и спряха да дрънчат.Мрън: Разтропа се кората на багажника. Измръзнах докато свърша горните занимания
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Оплакване - на този ден, преди 1г., разбрах какво е да нямаш дом и не само.Хвалба - скоро тази година ще свърши.Хвалба - днес влязох в Пленарна зала, позяпах малко парламентарния контрол и видях отегчения Бат’ Бойко.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Тежка вечер в Ревюто Защо земята се движи и едвам стъпвам без да падна
            Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Хвалба: Украсих в къщи, направих си коледен диск за колата....в общи линии коледната треска ме хвана ))))Оплакване: Фуфу ми прави номера...
              Прикачени файлове
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба: Изкарахме един хубав 8-ми декември във форумска компания!Оплакване: Всяко хубаво нещо има край. Следват Коледа и Нова Година.

Коментар

Хвалба: Изкарах си много добре на 8-ми декември най-вече с колежките и по-специално с една от тях! Не се напих много.Мрън: Не се напих много Боли ме гърба. Нямам глас.
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Да подкрепя колегите по-горе. И аз изкарах срахотен осми декември, децата също!
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Да се оплача

1 Онзи ден сутринта Пунтото се задави като му сложих бензин и не можах да тръгна нито на бензин нито на газ оправих го с помощта на едно момче като ми даде ток. 2 Същия ден и нямаше много пациенти -постъпления3 Тогава някъде си затрих Телефона- сега бабата ми даде някъв ама не мога да му свикна с менюто4 На РС Windows се развали работи много бавно- трябваше да го преинсталирамДано следващата седмица е по добра
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

:D Суперски 8-ми декември ни се получи в Ниш!. Ядене, пиене...и тия три неща по много. С много приятни впечатления останах от домакинството. Това да се чете като хвалба!.Оплакване: яденето веднага се отрази на кантара . Сега ще се пости до Коледа .Оплакване: уж не съм дърпал ръчната, а от сутринта едното задно колело малко задържа . Чакам обяд да видя по-подробно какво е положението.

Коментар

Изкарах страхотен банкерски празник на Етрополе, още ме боли главата.Някой ми източи бензина.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Фалба: Страхотен 8-ми декември - съборихме един глиган около 160-170 кила, че и горница по обща преценка на дружинката!Мрън: Изпуснахме цяла сурия с над 15 прасета...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                              Колега, колко и искаш цяла?
                              давам я на части колега и вече се почна разчаркосванетооплакване Ходя пеш на този студ съвсем измръзнах тази сутрин като се прибирах от работа
                              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Оплакване: Не мога да си намеря перка за климатроника... Оплакване: Днес се прибрах в 05:00ч от работа...Хвалба: 2 почивни дни )))PS. Намерих перка )) 10.12.2004г произведена Denso Смених я и сега имам малък тайфун в колата...дано да е така цяла зима...Имам си и донор за моторчета на климатроника също Denso ако ми потрябват PS:2 Отново отварях шофьорската врата за обработка след като снощи замръзна...дайте някаква идея за НЕзамръзваща смазка???Грес не върши работа защото няма как да я натъпча там..
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X