Jimy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Жалко, за колата колега, но важното е, че ти си добре.Мрън: Когато са сменяли ремъка, галфоните от сервиза са изгубили една от корите на подкалника и всяка локва го караше да циври.Хвалби: Изработих си я от ламарина, бегачката е с нови чистачки и зимни гуми, набутах гума с размер 175/70/R14 на мястото на патерицата, сложих вата на корите на вратите, и спряха да дрънчат.Мрън: Разтропа се кората на багажника. Измръзнах докато свърша горните заниманияFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Да подкрепя колегите по-горе. И аз изкарах срахотен осми декември, децата също!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Да се оплача
1 Онзи ден сутринта Пунтото се задави като му сложих бензин и не можах да тръгна нито на бензин нито на газ оправих го с помощта на едно момче като ми даде ток. 2 Същия ден и нямаше много пациенти -постъпления3 Тогава някъде си затрих Телефона- сега бабата ми даде някъв ама не мога да му свикна с менюто4 На РС Windows се развали работи много бавно- трябваше да го преинсталирамДано следващата седмица е по добра
Коментар
-
:D Суперски 8-ми декември ни се получи в Ниш!. Ядене, пиене...и тия три неща по много. С много приятни впечатления останах от домакинството. Това да се чете като хвалба!.Оплакване: яденето веднага се отрази на кантара . Сега ще се пости до Коледа .Оплакване: уж не съм дърпал ръчната, а от сутринта едното задно колело малко задържа . Чакам обяд да видя по-подробно какво е положението.
Коментар
-
Фалба: Страхотен 8-ми декември - съборихме един глиган около 160-170 кила, че и горница по обща преценка на дружинката!Мрън: Изпуснахме цяла сурия с над 15 прасета...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:Колега, колко и искаш цяла?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Оплакване: Не мога да си намеря перка за климатроника... Оплакване: Днес се прибрах в 05:00ч от работа...Хвалба: 2 почивни дни )))PS. Намерих перка )) 10.12.2004г произведена Denso Смених я и сега имам малък тайфун в колата...дано да е така цяла зима...Имам си и донор за моторчета на климатроника също Denso ако ми потрябват PS:2 Отново отварях шофьорската врата за обработка след като снощи замръзна...дайте някаква идея за НЕзамръзваща смазка???Грес не върши работа защото няма как да я натъпча там..Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар