Irka написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хем хвалба, хем оплакване:Имаме вече още едно стило в групата. Лошото е, че ми звъннаха да ме питат след като го взеха...хубавото е, че е бъкано с екстри. Като парктроник и сензор за дъдж и т.н. )) Ще има още какво да се разучава. Дзвера е 1.6 бенз и е на братовчед миRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Дойде време за зимните гуми. Имам 4 броя Мишелин Алпин, на 10 000км най-много, в перфектно състояние, с грайфер, мекички, пазени...обаче от 2007-ма. Ако ги сложа утре ще им е шести сезон. Единствено годината на производство ме плаши, иначе изглеждат перфектно, миналата година си се държаха добре на пътя. Уф, не ми се пазарят нови гуми...
Коментар
-
http://www.toplo.bg/novini/2012/11/2...nie_28.11.2012 Топлофикация цял ден не могат да оправят тая повреда. Да им е.а майките, и на тях, и на всичките им некадърни подизпълнители
Коментар
-
Хвалба:Гледах филма Здрач...първите 7 минути и рекламите преди тях Оплакване:Евакуираха ни!Мола се запалил/пак външна реклама/ така казаха,и това стана в 19,07 часа.В 21,40 ме пуснаха да си взема Фифа от -3 ниво на паркинга Фифа е с нови накладки и зимни гума,ама те са старите :PЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
avvasilev написа:Irka написа:Още не мога да разбера хвалба ли е или оплакване, но почнахме да учим Carmina Burana."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
popara801 написа:Е аз да се похваля:Краси може да е намерил село с неговото име,ама аз пък имам цял град съименник:Димитровград. Да сме живи и здрави.
Коментар
-
emzo написа:хвалба - открих метод да вдигна аванса и не само, на прословутите хитачи компютримрън - трябва ми компютър за проба и по специфичен програматор, чудя се да инвестирам ли
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар