Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба 1: Марчето вече е на пътя.Хвалба 2: Имам си 2бр. те такива:
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Е това е хвалба за почерпка!!!!
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Само простотии и липса на толерантност покрай мен вече цял месец....аман !!!!!!!
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Румен_Хинчев написа:
          Само простотии и липса на толерантност покрай мен вече цял месец....аман !!!!!!!
          Оплакваш ли се или се хвалиш? Хвалба:Подариха ми ЦД за колата!Оплакване:Не работи!
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Да се похваля...От вчера... Горд собственик на това!
            Прикачени файлове
            Fiat Stilo Abarth 2,4 170hp!

Коментар

Мрън искам тениска като ни Фихи, ама да пише СБАНКОВ на нея и Браво 1.8 16
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                Мрън искам тениска като ни Фихи, ама да пише СБАНКОВ на нея и Браво 1.8 16
                Дерзай!
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

PanCakes написа:
                  Да се похваля...От вчера... Горд собственик на това!
                  честито Да се похваля че почивам три дни
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване - термостата на фризера се предаде.Тъпите сервизни така наречени тесни специалисти - майстори са си оставили ръцете.Оправих си го сам с нов термостат.Как никой не се сеща в тази държава да въведе закон с който да се регламентира ,че работното място трябва да се заема от такъв който или е завършил образованието си в тази насока или има курсове и положени изпити.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Оплакване - дебитомера на шлепа даде фира.
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Хвалба: Днес ходих да тичам...Оплакване: С това моето тичане на месец по веднъж до никъде няма да я докарам...днес резултата е още по-зле от предния път...4км...средна скорост 6,27км/ч...Няма ли някой близо до лифта на симеоново дето да му се тича да правим тандем...
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба - днес е Ден на християнското семейство и мамка ми навършва 65години! :D Да ми е жива и здрава!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Оплакване: вече няма да упражнявам общинска власт;Хвалба: ще упражнявам по-силна
                            Един за всички, всички за мен

Коментар

Голямо оплакване: няк’ва адска алергия имам към нещо, засега неизвесто какво . Скъсвам се от кашлица, плочките по корема ми се показаха от натягане от тая скапана кашлица . Докторите...с кеф да ги застреляш.

Коментар

Хвалба: Прескочих трапа този път.Вече мога да разкажа:В събота съвсем лекомислено набрахме гъби и ги изядохме в неделя. Уж ги оглеждахме, но не много подробно.И чак в неделя вечерта ме загложди да проверя из нета какво пише за отровните гъби.Изправи ми се косата от това, което прочетох. Обхвана ме паника, същата като при игра на руска рулетка. Все едно оръжието е някъде на разстояние. Натиснал съм спусъка, чул се е гръм и не знаеш дали към теб лети истински куршум или е бил халосен.Обадих се на личния си лекар, който ме наплаши още повече и ме прати сутринта да ходя на чернодробни изследвания. Хукнах аз още посред нощите, там друг лекар... Той още повече ме наплаши..но изследванията се оказаха добри.Въпреки това, до вчера вечерта, че и до днес бях силно притеснен и все чаках да се появят първите симптоми на отравянето....Е, прескочихме трапа този път. Повече гъба, дори култивирана, не хапвам. Не докосвам!За справка - двойникът на печурката са зелената и бялата мухоморка. Тя е най-отровната гъба. Смъртността е до 90%. Дори и да се открие отравянето, при лекуване смъртността е 15%, а останалите остават чернодробни инвалиди за цял живот. Хемодиализи и т.н... Най-лошото е, че от 6 до 48 часа няма никакви симптоми, а след това вече е късно за каквото и да било...

Коментар

Working...
                                X