Радваме се ,че оборудвах колегата с тази разработка . Приятна БЕШЕ компанията, в която правихме целият монтаж и то в толкова късен час. Ще съм полезен ,в това което разбирам и за това при ваш интерес съм готов да правиме електроника във ваше улеснение и според нуждите ви .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
eh4ev07 написа:Хвалба- Благодарение на excitron вече си управлявам паинера от мултиволана с цели 8 функции (за толкова знам за сега) 1.Включване и изключване на СД -то.2.Заглушаване на звука.3.Усилване и намаляне на звука.4.Смяна на песните напред и назад.(смяна на станциите на радиото)5.Превъртане на песента напред и назад.(автоматично търсене на станциите на радиото)6.Смяна на папките с музика.7.Смяна на РАДИО- СД- ЮСБ-АУХ-8.Смяна на информационното съобщение на дисплея на СД-то За което му благодаря много!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Оплакване - омръзна ми да обикалям по болниците.Оплакване - омръзна ми да се сблъсквам с хора, които ядат на трапезата ми, спят в дома ми и после плюят по мен. Т’ва, българинът ...не е като хората!Хвалба - Още дишам.Хвалба - в понеделник ни предстои грандиозен концерт."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хвалба- Колата е с нов термостат БЕР дойде от Италия за скромната сума от 37евро, а ценат тук вече е 118лв. Мрън забрави да си поръчам датчици Мрън - имонизираха малкия гамен. хвалба - и при двете инж. не каза гък. Мрън - ладен съм, днес не мога дори да хапна нещоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
emzo написа:Искаш ли датчик ? като на либрата ли е вижКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Мрън - имонизираха малкия гамен. хвалба - и при двете инж. не каза гък."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
danzel-jtd написа:оплакване: Грешка на компютъра или незнам какво,но бравото няма 6 скорости.Тези обороти са на 5 предавка.Хвалба: като я изгасих и запалих се беше оправилоFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:danzel-jtd написа:оплакване: Грешка на компютъра или незнам какво,но бравото няма 6 скорости.Тези обороти са на 5 предавка.Хвалба: като я изгасих и запалих се беше оправилоBravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар