Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    z_sutrov написа:
    Оплакване или хвалба незнам ама в Истанбул съм по работа и видях нещо много странно. Тука карат едни Мареи седан дето са със задница на Либра седан.
    FIAT Marea LibertyДискутирали сме ги отдавна
    Незнам какво Либерти е , но съм виждал Либерти в БГ и не е с такава задница. Даже тази която съм пуснал в обява за продажба имаше надписи навсякъде , че е Либерти ама не е с такава задница.Оплакване: надуха ми главата от 9 до 16.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

Хвалба - карах Форд Фокус 1.0 125к.с. 3 цилиндрова въшка със старт & стоп система.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Хвалба - карах Форд Фокус 1.0 125к.с. 3 цилиндрова въшка със старт & стоп система.
        Че тая прахосмукачка тръгва ли изобщо? И откъде ги измислиха тия 125 коня - сигурно е като мотор - при 10 000оборота... Само дето НМ няма...
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Върви доволно ! изумен съм ! 170нм е ама върви
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И аз това се питах, дали върви въобще и как от 1.0 мотор вадят 100+ коня... без турбо?Емо, пробва ли да пуснеш климата и да изпреварваш?
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Темата е почистена. Аз не съм нито шура, нито баджанак на някой от форума, така че при следващият спам няма да се притесня да раздам някой друг картон. Може да ми се сърдите колко си искате .
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

emzo написа:
                Ако ще се хвалим карах същия Форд Фокус, но с по-големия двигател 1.6 Ecoboost(182 к.с.) Titanium
                Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

nikolce написа:
                  Темата е почистена. Аз не съм нито шура, нито баджанак на някой от форума, така че при следващият спам няма да се притесня да раздам някой друг картон. Може да ми се сърдите колко си искате .
                  Хвалба:Благодарим за което!Най накрая и аз имам предупреждения и то 2 на брой за 4 години кажи речи.Мерси колега.Абе да не са почнали да дават кинти за предупреждения на колегите модератори?-Тва пак хвалба.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба:Снощи докато съм спал ми изчезнало едното предупреждение.Сега съм само е едно. Още хвалба:Ремонта на апартамента е към края си.И оплакване:Парите отиват към края си!
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      Хвалба:Снощи докато съм спал ми изчезнало едното предупреждение.Сега съм само е едно. Още хвалба:Ремонта на апартамента е към края си.И оплакване:Парите отиват към края си!
                      Те парите са за това,да се харчат.Да си жив и здрав ще спечелиш други!П.П.Що не се обади ,да помагам с ценички!

Коментар

VIT написа:
                        popara801 написа:
                        Те парите са за това,да се харчат.Да си жив и здрав ще спечелиш други!П.П.Що не се обади ,да помагам с ценички!
                        Еми незнам с кво точно се занимаваш бе Веско.Мерси за пожеланието и предложението.Още не всичко е загубено.Може да има още с кво да помогнеш. Това горното е като хвалба.Радостно ми е едно такова незнам що.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплакване 1: днеска цял ден вали в Истанбул.Оплакване 2: яка хрема имамОплакване 3: заради номер 2 незнам дали ще ходя на Боровец уикендаОплакване 4: моб.оператор нещо ме наши яко. Уш лимита ми е 50лв, а вече сметката ми гони 100 без таксата(30) и без ДДС-то.Хвалба: утре се пребирам
                          Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                            Оплакване 4: моб.оператор нещо ме наши яко. Уш лимита ми е 50лв, а вече сметката ми гони 100 без таксата(30) и без ДДС-то.
                            Мобилния оператор поне мен още на границата ми пусна СМС, че лимита мога да си го превиша ако не внимавам с разговорите и интернета....п.п. да не ме шляпнат - Хваля се - Вчера пих 41г. ракия
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Хвалба- Благодарение на excitron вече си управлявам паинера от мултиволана с цели 8 функции (за толкова знам за сега) 1.Включване и изключване на СД -то.2.Заглушаване на звука.3.Усилване и намаляне на звука.4.Смяна на песните напред и назад.(смяна на станциите на радиото)5.Превъртане на песента напред и назад.(автоматично търсене на станциите на радиото)6.Смяна на папките с музика.7.Смяна на РАДИО- СД- ЮСБ-АУХ-8.Смяна на информационното съобщение на дисплея на СД-то За което му благодаря много!
                              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Оплакване: Една кака на касата в Kipa-та ме прекара с рестото малко ама се усетих много късно. Като бърза човек и не гледа така става.Хвалба 1: прибрах се от ИстанбулХвалба 2: утре заминавам за Боровец
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X