Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Хвалба - карах Форд Фокус 1.0 125к.с. 3 цилиндрова въшка със старт & стоп система.И откъде ги измислиха тия 125 коня - сигурно е като мотор - при 10 000оборота... Само дето НМ няма...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
И аз това се питах, дали върви въобще и как от 1.0 мотор вадят 100+ коня... без турбо?Емо, пробва ли да пуснеш климата и да изпреварваш?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
emzo написа:Хвалба - карах Форд Фокус 1.0 125к.с. 3 цилиндрова въшка със старт & стоп система.карах същия Форд Фокус, но с по-големия двигател 1.6 Ecoboost(182 к.с.) Titanium
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
nikolce написа:Темата е почистена. Аз не съм нито шура, нито баджанак на някой от форума, така че при следващият спам няма да се притесня да раздам някой друг картон. Може да ми се сърдите колко си искате.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Хвалба:Снощи докато съм спал ми изчезнало едното предупреждение.Сега съм само е едно.Още хвалба:Ремонта на апартамента е към края си.И оплакване:Парите отиват към края си!
Коментар
-
VIT написа:popara801 написа:Хвалба:Снощи докато съм спал ми изчезнало едното предупреждение.Сега съм само е едно.Още хвалба:Ремонта на апартамента е към края си.И оплакване:Парите отиват към края си!
Това горното е като хвалба.Радостно ми е едно такова незнам що.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Оплакване 1: днеска цял ден вали в Истанбул.Оплакване 2: яка хрема имамОплакване 3: заради номер 2 незнам дали ще ходя на Боровец уикендаОплакване 4: моб.оператор нещо ме наши яко. Уш лимита ми е 50лв, а вече сметката ми гони 100 без таксата(30) и без ДДС-то.Хвалба: утре се пребирамEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:Оплакване 4: моб.оператор нещо ме наши яко. Уш лимита ми е 50лв, а вече сметката ми гони 100 без таксата(30) и без ДДС-то.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Хвалба- Благодарение на excitron вече си управлявам паинера от мултиволана с цели 8 функции (за толкова знам за сега)1.Включване и изключване на СД -то.2.Заглушаване на звука.3.Усилване и намаляне на звука.4.Смяна на песните напред и назад.(смяна на станциите на радиото)5.Превъртане на песента напред и назад.(автоматично търсене на станциите на радиото)6.Смяна на папките с музика.7.Смяна на РАДИО- СД- ЮСБ-АУХ-8.Смяна на информационното съобщение на дисплея на СД-то За което му благодаря много!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар