tyson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Закъснях да се похваля че,Преди една година, от рекламна смс-игра на Била, спечелих нов Форд Фиеста Амбиенте.Оплаквам се че, еДвувратка без екстри. Две заплати ми отиват за него (каско, ГО, данък, винетка, гаранционно обслужване ...). Сега трябва да го обувам и със зимни гуми За една година му направих няколко драскотини, които ги заведох като щети при застрахователя ми. Избрах си ремонта да ми го правят в Мото-Пфое София-Люлин. Разочарован съм от работата им. Имаше три детайла за пребоядисване но не са уцелили цвета и сега има малко разминаване с оригиналния цвят. Започнаха да ми обясняват как не могло да се уцели точния цвят и трябвало да се прелива и т.н. и т.н. ...Мареата след четири и половина години безпроблемна работа (това си е за хвалба ) вече се разхлопа и трябва да я правя ... И те така ...
Коментар
-
Хвалба: ПОЧИВКААА...Хвалба2: Ще се наложи да ползвам още отпуск до края на годинатаОплакване: Все още не съм оправил проблема с климатроника и от шофьорската страна си духа студено и това е...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
ls1 написа:Днес сутринта на нашата улица са кърпили асфалта.Днес вечерта минах и с върха на обувката си порових в кръпката. Два три пъти тръкнах. Сега там пак има дупка, верно, по-малка, но е добро начало.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Оплаквам се: Абсолютно КАПО. Без да броим няколкостотинте попчета. А следобеда беше приказен..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Оплакване ли е, хвалба ли е, не знам, но съм в платен отпуск.Оплакване - повече от година не бях барала волан.Хвалба - днес имах удоволствието да покарам Ланчия Либра, под зоркото око на собственика й. П.С. Забравих да спомена, че бях на бутилка вино и нямам 18 години."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Мамка му !!! Колкото и да се опитвам да съм толерантен днеска ме хвърлиха на 99% в отбора на мразещите малцинствата.http://news.burgas24.bg/392564.htmlМинавам пред един такъв пункт и гледам нормално голяма опашка от роми които викат и крещят. Обаче 2-3 от опашката след като си взеха помощите ги сложиха в багажника на едно Х5 паркирано точно пред пункта и си тръгнаха по живо по здраво.Черешката на тортата беше че след 2 часа същите пакети с храна ми ги предлагаха за покупка близо до циганската махала.Brava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар