Мрън: Не съм спал почти 40 часа, а ще мога да си легна чак утре сутринта, а вече съм блокирал.Мрън: Днес предадох "Бизнес план" на един гл.асистент доктор, професор, доцент, пациен, космонафт ли е какъв е и беше оценен с 4-ка. А същия бизнес план бе използван и одобрен за финансиране за няколко хиляди лева Хвал: Ако успея да стигна жив до София ще се видя с един пич от форума Туй то! Basta!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Мрън: Днес предадох "Бизнес план" на един гл.асистент доктор, професор, доцент, пациен, космонафт ли е какъв е и беше оценен с 4-ка. А същия бизнес план бе използван и одобрен за финансиране за няколко хиляди лева
Коментар
-
Immortal написа:coolboby написа:Мрън: Днес предадох "Бизнес план" на един гл.асистент доктор, професор, доцент, пациен, космонафт ли е какъв е и беше оценен с 4-ка. А същия бизнес план бе използван и одобрен за финансиране за няколко хиляди лева
Коментар
-
Хвалба: Купих си Sony Xperia P.Оплакване: Това ми е първият смартфон, и гледам го като индианец . Те първа имам да разучавам какво е то андроид, и яде ли се. Ще тормозя Pecho на срещите, няма как .
Коментар
-
tyson написа:Хвалба - 2 удара -> 1 реализирана риба.Специален поздрав за Банков да оздравява и да се надъхва по-бързо :D
Коментар
-
Румен_Хинчев силно намаля, но все още дава по 1-2 риби ако имаш късмет.Не броя дунавската разна Съпоставено с миналата година, тази е поне 2 пъти по-зле.Вили мотовили Аз чистя рибата, не жена ми И то на място :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар