Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мрън : днес Пунтото ме предаде... Угасна и не речи повече да запали, нито на стартер, нито на предавка. Нито на газ, нито на бензин. По ината ще излезе от мен

Коментар

Хвлаба:Днес се видях с приятел за по кафе в Ямбол.

Коментар

VIT написа:
        Хвалба:Днес се видях с приятел за по кафе в Ямбол.
        Веско, кога си смени пак ника бе... Знаеш ли колко се чудех кои са тия други двама луди, дето пият кафе в Ямбол и единия е от Стара Загора Хвалба: Видяхме се с Веско днес... не се бяхме виждали доста време!

Коментар

Immortal написа:
          VIT написа:
          Хвалба:Днес се видях с приятел за по кафе в Ямбол.
          Веско, кога си смени пак ника бе... Знаеш ли колко се чудех кои са тия други двама луди, дето пият кафе в Ямбол и единия е от Стара Загора Хвалба: Видяхме се с Веско днес... не се бяхме виждали доста време!
          Че кога съм го сменял бре,това май е за сефте! И то се мина доста време.

Коментар

VIT написа:
            Че кога съм го сменял бре,това май е за сефте! И то се мина доста време.
            Пак ми е умряла някоя мозъчна клетка...това беше ОПЛАКВАНЕ!

Коментар

Хвалба - вече с матрикс xjмрън - да им... таковам билинг системата на blizoo
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване:Германос и Глобул в разград sucks ... по половин час в двата магазина и не могат да ми прехвърлят контактите от един телефон на друг.Хвалба:За 20 мин. се справих сам
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                  Оплакване:Германос и Глобул в разград sucks ... по половин час в двата магазина и не могат да ми прехвърлят контактите от един телефон на друг.Хвалба:За 20 мин. се справих сам
                  Хвалба : Срещу 10 кинта, за 7 минути щях да ти ги прехвърля :D :D

Коментар

TheChervenski написа:
                    avvasilev написа:
                    Хвалба : Срещу 10 кинта, за 7 минути щях да ти ги прехвърля :D :D
                    20 минути с даунлоуда и инсталирането на подходящия софтуер ...
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване: Платих данъка на JTD-то, при това с лихва.Хвалба: Поне лихвата бе смешна, 2.90лв.
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Мрън - болен съм и ще спя на дивана. фук - фук - днес направих готини сделки
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Оплакване...НЕ си купувайте WV...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                            Какво е това?
                            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                              Predatorsi написа:
                              Какво е това?
                              Сапунерка на колела,изработена с немска неточност.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                                dudulia написа:
                                Predatorsi написа:
                                Какво е това?
                                Сапунерка на колела,изработена с немска неточност.
                                Най-точно казано...Откакто я карам всичко се счупи ,а най-скъпите части по два пъти... Иначе е много здрава...
                                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                                X