dudulia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Дидо, гледай само компа да не хване с птиците че ще го видиш чак на пролет Мрън - света ми е крив а всъщност аз съм си дране. Днес го прозрях.Хвалба смених си резонатора на колрата и тя почна да върви и вече го няма предръпванито сутрин на бензин.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
emzo написа:За 14000км с Лабрадора по нашите пътища - само 1 биелетка, външен и вътрешен кормилен накрайник.Със Стилото не можех да се похваля такова нещо.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Хвалба: След първоначалните дертове с Бравата точно преди два дена навърши 2 години и 3 месеца, когато за последно съм ремонтирал нещо по нея ( паразитна ролка и датчика на коляновия вал). Изминал съм 23 000 безпроблемни километра от тогава. Неудобство ми създаваше само замръзналата нафта. "Безгрижните" ми дни свършиха оня ден с ремонт на стартер. Горкия беше останал без четки.Оплакване: Трябва да купувам гуми...и то не само за Бравата.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Оплакване: Снощи ми прибраха контролния талон...за първи път в живота си попадам на супер нагли и тъпи полицаи които явно просто са стояли дълго на сухо...стояха посред нощите на тъмно и ме спряха за неправилно изпреварване като просто полицая ми скочи пред колата...за малко да го отнеса...естествено ми написаха акт...а аз вдигнах за първи път панаир до небесата та чак ми дадоха телефон на дежурния и на кой ли още не защото никой от глупците не знаеше какво да прави ако не подпиша акта...сега пиша жалба и ще я изпращам на глупците...пълна простотия...Поне като тръгвах ги надишах с мизерия че бях спрял в едни прахоляци и тръгнах с мръсна газ а те бяха зад колата и станаха целите в гобна...и двамата бяха учудващо тъпи просто толкова глупави полицаи не съм виждал+ това отказаха да се представят...направо избеснях...ПС. Винаги съм бил ЗА да се уважават служителите на МВР колкото и да им е малко веществото между ушите, но снощи чашата преля...Хвалба: Изкарах си супер два дни в БлагоевградRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
emzo написа:хвалба - смених си тампоните на стаб. щангамрън - сам, никой заралия не щя да ми помогне ....."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар