Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dudulia написа:
    Immortal написа:
    Смених Windows 7 с Windows 8.Компютърът литна!
    Излезна ли вече Вин 8? Колко време не беше преинсталирал Вин7? Имаше ли антивирусна преди това?
    3 години ползвах Вин 7 без антивирусна и без преинсталация.Силно се надявам Вин 8 да е също толкова сигурен. Засега само е по-красив и мнооооооооого по-лек.

Коментар

Дидо, гледай само компа да не хване с птиците че ще го видиш чак на пролет Мрън - света ми е крив а всъщност аз съм си дране. Днес го прозрях.Хвалба смених си резонатора на колрата и тя почна да върви и вече го няма предръпванито сутрин на бензин.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

За 14000км с Лабрадора по нашите пътища - само 1 биелетка, външен и вътрешен кормилен накрайник.Със Стилото не можех да се похваля такова нещо.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          За 14000км с Лабрадора по нашите пътища - само 1 биелетка, външен и вътрешен кормилен накрайник.Със Стилото не можех да се похваля такова нещо.
          Ха, със сигурност карам по по-разбити пътища от теб, от както събрах колата(22-3к км) нищо по предницата не е мръднало, а левия носач е рециклиран преди почти 40 000км, биалети сменени пак преди толкова.
          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

E иди си купи части от магазин, кво ги рециклираш - мрън
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба:Напредваме с ремонта на апартамента.Оплакване:Доста повече пари хвърчат от първоначално предвидените.Хвалбо-оплакване:Тази седмица нощни смени.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба: След първоначалните дертове с Бравата точно преди два дена навърши 2 години и 3 месеца, когато за последно съм ремонтирал нещо по нея ( паразитна ролка и датчика на коляновия вал). Изминал съм 23 000 безпроблемни километра от тогава. Неудобство ми създаваше само замръзналата нафта. "Безгрижните" ми дни свършиха оня ден с ремонт на стартер. Горкия беше останал без четки.Оплакване: Трябва да купувам гуми...и то не само за Бравата.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Оплакване - зъболекарската сага продължава.Оплакване - имам нечовешка мускулна треска навсякъде!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Дай Боже по-често да имам такава мускулна треска!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Оплакване: Снощи ми прибраха контролния талон...за първи път в живота си попадам на супер нагли и тъпи полицаи които явно просто са стояли дълго на сухо...стояха посред нощите на тъмно и ме спряха за неправилно изпреварване като просто полицая ми скочи пред колата...за малко да го отнеса...естествено ми написаха акт...а аз вдигнах за първи път панаир до небесата та чак ми дадоха телефон на дежурния и на кой ли още не защото никой от глупците не знаеше какво да прави ако не подпиша акта...сега пиша жалба и ще я изпращам на глупците...пълна простотия...Поне като тръгвах ги надишах с мизерия че бях спрял в едни прахоляци и тръгнах с мръсна газ а те бяха зад колата и станаха целите в гобна...и двамата бяха учудващо тъпи просто толкова глупави полицаи не съм виждал+ това отказаха да се представят...направо избеснях...ПС. Винаги съм бил ЗА да се уважават служителите на МВР колкото и да им е малко веществото между ушите, но снощи чашата преля...Хвалба: Изкарах си супер два дни в Благоевград
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

хвалба - смених си тампоните на стаб. щангамрън - сам, никой заралия не щя да ми помогне .....
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба:Излизам отпуска за 1 седмица. Ще попътувам малко напред-назад.Оплакване: Трябва преди да тръгна да сменя носач и да мина преглед на колата.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

emzo написа:
                          хвалба - смених си тампоните на стаб. щангамрън - сам, никой заралия не щя да ми помогне .....
                          Еее, ся, не ги съди прекалено строго. Все пак софрата е по-важна!!!Оплакване - зъболекарската сага се закучи. Хвалба - най-после се запознах на живо с vital. :D Ама как го разконспирирах само! Нищо не ми убягва!Преди време се запознах с друг колега от форума, който дойде да си напазарува стабилно от магазина.
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

z_sutrov написа:
                            Хвалба:Излизам отпуска за 1 седмица. Ще попътувам малко напред-назад.Оплакване: Трябва преди да тръгна да сменя носач и да мина преглед на колата.
                            При мен па на обратно. Седмичната отпуска свърши.Прегледа го минах миналата седмица.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И аз да се похваля, гонят ме в 4-ри дневна отпуска от понеделник.Лошата е, че утре пак съм на бачкане извънредно. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                              Fiat palio 1.7td

Коментар

Тайфичката 2ро класници в махалата си има ново забавление - качват се на тавана на някоя кола и скачат да го сгънат. Вчера ги изгоних от една брава, но не изглеждаха впечатлени. Продължавам да паркирам на 100м от нас.

Коментар

Working...
                                X