Да се похваля: в тая държава все пак има институции, които защитават правата на гражданите(потребителите). След известен спор с търговец, за отказана гаранция, днес същият този търговец ми възстановява сумата за покупката. Историята е дълга, но след съдействието на КЗП спора е решен в моя полза. Съветвам всеки да си търси правата за да няма търговци, които си мислят, че ангажиментите им към клиентите свършват на касата, след като са им взели парите.оплакване: няма :D
Аз по тази линия не можах да се справя, но беше преди доста години в зародиша на съществуването на КЗП и естествено тогава бяха ,като мишоци. Иначе браво, щом има промяна!Искам на свой ред да похваля ЖТД-повера ... направих с една Зефира-А ОРС импровизирана гонка! Незнам с какъв мотор беше, но се развърташе много бързо, ръмжеше страхотно, а визията и бе просто перфектна! Резултата бе, че неможа да избяга ... ама въобще! Гонката не бе традиционната с успореден старт, а аз просто се закачих към нея.Оплакването ми е, че въпреки себе си правя глупости ...
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Оплакване: В събота беше първия ми изпит, и за жалост ме скъсаха . Това ми е изобщо първото скъсване от както съм студент. Хвалба : Иначе имам 5 по един друг изпит който беше малко неофициален защото го направихме по рано, и ще ни нанесат оценките като му дойде времето :D . Мамка му колко е тъпо да си студент и да си вгорчаваш живота сам .
Оплакване - изгубих си телефона. Отидоха по дяволите всички номера, събирани от години. Оплакване - преди време ми се прецака захранването на компа, сега и видеокартата сдаде багажа.Хвалба - станах компютърен спец. Хакери, пазете си "хляба". Хвалба - оправиха ми счупено зъбче, което мотаех от месеци. Бях в много добри ръце и платих супер цена.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
хвалба - Добре си изкарах в Сливен,Тополчане , Кабиле и в Ямбол.Благодарности на Енчо,Дидо и Богихвалба 2 - Фиата за има няма 200 км. Даде малък разход въпреки моето тежко краче.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Мрън - аз ако мина само с биалетки, банкет ще вдигна. За 14 000км по нашите пътища се разтропа яко Виж оборотите и гасненето .... тва трябва да си магьосник
Мрън : Още само седмица и пак ще стана човек/половин човек някои от дните/.В момента съм като бойлер ,тюлен и каквото се сетие.Бахти ужаса сега пак трябва да се свалят кила,че как ме НАХРАНИХА С ТИЯ глюкозни разтвори.
Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Оплакване: Не издържам вече на сегашното ми работно място, но ми трябват пари и трябва да избутам и този месец.Хвалба: Ако всичко върви по план, в края на Ноември летя за Scotland, събираме се с Бившата ми приятелка и оставам там.п.с. Пу-пу-пу, да не ме чуе Дявола...
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Голямо мрънкане: Ще полудея с тази дипломна работа Сама си избрах да пиша за завод, нали ще ставам инженерче :D , и темата ми е за online поръчките, как клиентите правят поръчките до завода, има ли някаква програма, как се определят параметрите и т.н., а аз не мога да взема инфо от фирмата Явно трябва да си избера друга, но ми трябва вътрешна инфо, а кой дава такава в днешно време Откачам Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Или направо да си сменя темата, но пак трябва да е за завод ... нямам времееее
Голямо мрънкане: Ще полудея с тази дипломна работа Сама си избрах да пиша за завод, нали ще ставам инженерче :D , и темата ми е за online поръчките, как клиентите правят поръчките до завода, има ли някаква програма, как се определят параметрите и т.н., а аз не мога да взема инфо от фирмата Явно трябва да си избера друга, но ми трябва вътрешна инфо, а кой дава такава в днешно време Откачам Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Или направо да си сменя темата, но пак трябва да е за завод ... нямам времееее
Да учиш за инженер в днешно време е гадно занимание, от опит го казвам Хвалба : Купих си две гуми за зимата с перфектен грайфер и производство 2010г. за дооооста добра цена. Оплакване : Те се оказаха всесезонни и зимата може да ми изиграят лоша шега, със сцеплението
Оплакване: Тая вечер акумулатора ме предаде. Утре трябва да пътувам....кофти случай.Да се похваля: Още е в гаранция и утре ще има разправия с продавача, понеже това е втори акумулатор закупен от него, който умира по един и същ начин.
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар