Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batproho написа:
    Днес бе един чудесен ден, във всяко едно отношение
    Да не би черна котка да ти е минала път рано сутринта?
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Оплакване: Поканиха ме да ръководя проект Германия и трябваше да го откажа. Не мога да се прибера от САЩ до началото на проекта...
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Първи метри - творим историята.....http://www.youtube.com/watch?v=8rWrRKgdcZI
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Мрън - Днеска ме зарадваха със снимка на капата ми.Бил съм засечен да карам с 85 км. при разрешени 60.Глоба 100 лева.
          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
            Мрън - Днеска ме зарадваха със снимка на капата ми.Бил съм засечен да карам с 85 км. при разрешени 60.Глоба 100 лева.
            Да бе... и на майка ми изпратиха някаква такава снимка на Бравото... (много красиво е излязло). И на нея 100 лв ѝ искат. От де да знаят, че тя на кола не се е качвала от 15 години (Не съм аз! Брат ми забравил, че от време на време дебнат пред завод Динамо в Сливен).

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
              Първи метри - творим историята.....http://www.youtube.com/watch?v=8rWrRKgdcZI
              Ей най-накрая сътвори проекта,за който мечтаеше.Да ти е честито.Радвам се и ще се радвам още повече,да я видя на живо и най-вече на завои.Хвалба и оплакване едновременно.Проекта с бъдещия апартамент върви напред засега.Оплакването е заради това,че последно време съм доста уморен от работа и от работа след работа.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                ... последно време съм доста уморен от работа и от работа след работа.
                Тая работа да работиш след работа не е работа!Оплакване и хвалба: Тая година шефчето не ме взе на Панаира (в Пловдив).Оплакване: Много съм далече!

Коментар

Преди време го инсталирах но не съм се хвалил още
                  Прикачени файлове

Коментар

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеееееееееееее еее :D :D :D
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

ilkor написа:
                      Преди време го инсталирах но не съм се хвалил още
                      А къде ще монтираш чинията за сателита, и няма ли да промени аеродинамиката на колата Много добре е станало. Голяма хвалба - тая нощ СПАХ
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да се похваля: в тая държава все пак има институции, които защитават правата на гражданите(потребителите). След известен спор с търговец, за отказана гаранция, днес същият този търговец ми възстановява сумата за покупката. Историята е дълга, но след съдействието на КЗП спора е решен в моя полза. Съветвам всеки да си търси правата за да няма търговци, които си мислят, че ангажиментите им към клиентите свършват на касата, след като са им взели парите.оплакване: няма :D

Коментар

Хвалба: вчера ходих за риба. Улових една акула (около 55-60см) и десетина други непознати. Почти половината ги върнах в океана. Бяха под позволеният размер.
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

curko написа:
                            Да се похваля: в тая държава все пак има институции, които защитават правата на гражданите(потребителите). След известен спор с търговец, за отказана гаранция, днес същият този търговец ми възстановява сумата за покупката. Историята е дълга, но след съдействието на КЗП спора е решен в моя полза. Съветвам всеки да си търси правата за да няма търговци, които си мислят, че ангажиментите им към клиентите свършват на касата, след като са им взели парите.оплакване: няма :D

Коментар

То не е много мое оплакване ама...: 1. Днес мареата спука гума на път....2. Днес мареата и роди скоростната кутия на път...наложи се смяна...няма да казвам колко пари излезе...оказа се, че предишния собственик както и ние никога не е проверявал дали има масло в скоростите...и те така...3. 02:38ч. тъкмо се прибирам от работа... 4. Болен съм!!! Хвалба: Мареата е с "нови" скорости.
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба: Днес най-накрая оправих едни големи дертове които имах по колата от 2 месеца насам, макар и малко побългарено мисля че стана добре :D.П.п Големи благодарности на Емзо за съдействието.Оплакване: Имам ядове в Университета, заради "Велики" Доценти.
                                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Working...
                                X