Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Yavor написа:Оплаквам се.. мамка му.. глобиха ме тази сутрин докато оставях детето на училище...За това че съм спрял на пешеходна пътека, а то само бронята ми я закачаше, ама айде... Полюцая реши да се прави на мъж, щото ми направи забележка като спрях ама аз се направих че не чувам и заведох дребния до входа. Като се върнах след минутка - ме чакаше до колата и се почна....Най ме е яд обаче, че ако беше някой негов колега - нямаше да го глоби. И му го казах. Защото само в нашия клас има деца на няколко полицаи и те спират винаги най-зле - включително на втори ред или направо върху пешеходната пътека...Скапа ми се деня... Ше ида на обяд в залата да фърля някоя щанга и ще ми се оправи настроението.Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
bubachko
Голяма серия хвалби- Приеха ни в детска градина в София, най-накрая дребния ще си дойде при нас- След полседните интервенции Къчно харчи 10 в града и 6,5 на извънградско... Газ :D- Отпуската най-накрая дойде и вече сме на стартовата линия за голямото събитие...
Коментар
-
ivokolev написа:Yavor написа:Оплаквам се.. мамка му.. глобиха ме тази сутрин докато оставях детето на училище...За това че съм спрял на пешеходна пътека, а то само бронята ми я закачаше, ама айде... Полюцая реши да се прави на мъж, щото ми направи забележка като спрях ама аз се направих че не чувам и заведох дребния до входа. Като се върнах след минутка - ме чакаше до колата и се почна....Най ме е яд обаче, че ако беше някой негов колега - нямаше да го глоби. И му го казах. Защото само в нашия клас има деца на няколко полицаи и те спират винаги най-зле - включително на втори ред или направо върху пешеходната пътека...Скапа ми се деня... Ше ида на обяд в залата да фърля някоя щанга и ще ми се оправи настроението.
Коментар
-
да се поФаля: утре ще седна на салатка и ракийка в Стара Загора, а у петък в Ямбол, в събота ИталфестAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Да се оплача, Тайсъна все повече ме дразни, не стига че ходи за риба ами и хваща големи шарани Ся да съ пофаля, оня малкия дришльо вкъщи е голяма скица и вчера му падна пъпчетоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
В Понеделник закарах с Пунтото нашите да видят Дунав мост 2 от близо. Малко терсене ми беше, защото ми липсваха 100 коня и при първото потегляне колата загасна, а и баща ми като пенсиониран професионален шофьор ме следеше в ръцете, така за се каже и се чувствах като 18 годишен курсист в шофьорски курс, нищо че съм на 50 години! :D Каквото и да си говорим, респекта си е голяма работа!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
ivokolev написа:Yavor написа:Оплаквам се.. мамка му.. глобиха ме тази сутрин докато оставях детето на училище...За това че съм спрял на пешеходна пътека, а то само бронята ми я закачаше, ама айде... Полюцая реши да се прави на мъж, щото ми направи забележка като спрях ама аз се направих че не чувам и заведох дребния до входа. Като се върнах след минутка - ме чакаше до колата и се почна....Най ме е яд обаче, че ако беше някой негов колега - нямаше да го глоби. И му го казах. Защото само в нашия клас има деца на няколко полицаи и те спират винаги най-зле - включително на втори ред или направо върху пешеходната пътека...Скапа ми се деня... Ше ида на обяд в залата да фърля някоя щанга и ще ми се оправи настроението.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Хвалба: 4.62км тичане днес при 5.6С...и силен вятър...доволно... Оплакване: Одавна не бях тичал...поне от месец и половина...почти ми излезна "джигера" на връщане из баир на горе... Хвалба: Утре ще се разходя с фотоапарата до Лесново ))Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Оплакване: Одавна не бях тичал...поне от месец и половина...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
кроко61 написа:Хвалба Заложих,, смачканото,, грозде и чакам да стане виното-сливенски мискет и мерло.Дидо, близо до теб бях но бързах да се прибера
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар