Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    Ше ида на обяд в залата да фърля някоя щанга и ще ми се оправи настроението.
    ПравилноХвалба:днес е идеално време за тренинг
    Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Yavor написа:
      Оплаквам се.. мамка му.. глобиха ме тази сутрин докато оставях детето на училище...За това че съм спрял на пешеходна пътека, а то само бронята ми я закачаше, ама айде... Полюцая реши да се прави на мъж, щото ми направи забележка като спрях ама аз се направих че не чувам и заведох дребния до входа. Като се върнах след минутка - ме чакаше до колата и се почна....Най ме е яд обаче, че ако беше някой негов колега - нямаше да го глоби. И му го казах. Защото само в нашия клас има деца на няколко полицаи и те спират винаги най-зле - включително на втори ред или направо върху пешеходната пътека...Скапа ми се деня... Ше ида на обяд в залата да фърля някоя щанга и ще ми се оправи настроението.
      То теб трябва постоянно да те глобяват като спираш така, и вместо да гледаш че полицайте нарушават правилата и да искаш да им подражаваш, по добре им прави забележки като ги видиш. Затова сме на такова дередже цялата държава.И на пешеходна пътека не само че не се спира, ами и отстояние трябва да има.Иначе те оправдава факта че е лудница сутрин пред училищата де
      Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

Голяма серия хвалби- Приеха ни в детска градина в София, най-накрая дребния ще си дойде при нас- След полседните интервенции Къчно харчи 10 в града и 6,5 на извънградско... Газ :D- Отпуската най-накрая дойде и вече сме на стартовата линия за голямото събитие...

Коментар

ivokolev написа:
          Yavor написа:
          Оплаквам се.. мамка му.. глобиха ме тази сутрин докато оставях детето на училище...За това че съм спрял на пешеходна пътека, а то само бронята ми я закачаше, ама айде... Полюцая реши да се прави на мъж, щото ми направи забележка като спрях ама аз се направих че не чувам и заведох дребния до входа. Като се върнах след минутка - ме чакаше до колата и се почна....Най ме е яд обаче, че ако беше някой негов колега - нямаше да го глоби. И му го казах. Защото само в нашия клас има деца на няколко полицаи и те спират винаги най-зле - включително на втори ред или направо върху пешеходната пътека...Скапа ми се деня... Ше ида на обяд в залата да фърля някоя щанга и ще ми се оправи настроението.
          То теб трябва постоянно да те глобяват като спираш така, и вместо да гледаш че полицайте нарушават правилата и да искаш да им подражаваш, по добре им прави забележки като ги видиш. Затова сме на такова дередже цялата държава.И на пешеходна пътека не само че не се спира, ами и отстояние трябва да има.Иначе те оправдава факта че е лудница сутрин пред училищата де
          Сутрин една глоба, като го кара малкия, и следобяд още една, като го взима.А е много просто, да се направи пред училището място за спиране на татковци и мами с коли. Точно както пред някои хотели.Напомня ми за ямболската автогара - пред нея има уширение като за спиране на автомобили (като автобусна спирка, но по-голямо), на което се мъдри един знак "забранено спирането" и патрулките редовно си правят надниците там.Веднъж ме глобиха, задето съм спрял, за да кача в багажника тежките чанти на брат ми, който пристигна с автобус.Това беше ОПЛАКВАНЕ със задна дата Иначе - актуално - няма от какво да се оплача или похваля.Сиви, гадни, отвратителни есенни дни!

Коментар

да се поФаля: утре ще седна на салатка и ракийка в Стара Загора, а у петък в Ямбол, в събота Италфест
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Да се оплача, Тайсъна все повече ме дразни, не стига че ходи за риба ами и хваща големи шарани Ся да съ пофаля, оня малкия дришльо вкъщи е голяма скица и вчера му падна пъпчето
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

В Понеделник закарах с Пунтото нашите да видят Дунав мост 2 от близо. Малко терсене ми беше, защото ми липсваха 100 коня и при първото потегляне колата загасна, а и баща ми като пенсиониран професионален шофьор ме следеше в ръцете, така за се каже и се чувствах като 18 годишен курсист в шофьорски курс, нищо че съм на 50 години! :D Каквото и да си говорим, респекта си е голяма работа!
                Няма начин да няма начин!

Коментар

оплаквам се: болничко съм със страховита хрема ...оплаквам се: заради горното не знам дали ще отида на Италфеста
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                    оплаквам се: болничко съм със страховита хрема ...оплаквам се: заради горното не знам дали ще отида на Италфеста
                    Eeeee Oправяй се бързо ...
                    Más vale tarde que nunca
                    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

ivokolev написа:
                      Yavor написа:
                      По принцип на този булевард си е забранено спирането пред училището, но сутрин и на обяд правят мълчалив компромис, защото иначе нама къде да се спре ИЗОБЩО.А аз на полицаите знаеш ли колко забележки съм им правил - а те само ми се хилят и показват колко са недосегаеми!Даже преди време се засякохме с една патрулка на еднопосочна улица - естествено те бяха срещу знака и отбиха пред един гараж за да мина, а аз спрях и ги попитах знаят ли че е забранено... А шофьора на патрулката ми каза да не се обяснявам и да продължавам... Аз му отвърнах че не само не се обяснявам, ами съм възмутен от тях - защото те би трябвало да ми дават пример... Оня беше син-зелен вече в тоя момент, ама не ожеха и да избягат - аз ги бях заклещил Кой знае после колко народ го е отнесъл на това дежуррство заради моеята забележка...
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

ХвакбЪ : Гостува ми колегата vesko.t на път за Русе .Поприказвахме си сладко - сладко...
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба: 4.62км тичане днес при 5.6С...и силен вятър...доволно... Оплакване: Одавна не бях тичал...поне от месец и половина...почти ми излезна "джигера" на връщане из баир на горе... Хвалба: Утре ще се разходя с фотоапарата до Лесново ))
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                            Оплакване: Одавна не бях тичал...поне от месец и половина...
                            И аз така.http://www.youtube.com/watch?v=ynzXlrYXNG4 влизам във форма - хвалба.Ама кой понеделник
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба Заложих,, смачканото,, грозде и чакам да стане виното-сливенски мискет и мерло.Дидо, близо до теб бях но бързах да се прибера
                              Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

кроко61 написа:
                                Хвалба Заложих,, смачканото,, грозде и чакам да стане виното-сливенски мискет и мерло.Дидо, близо до теб бях но бързах да се прибера
                                Това последното би трябвало да е оплакване, не хвалба!Аз да се похваля - довечера ще се видя със скъп приятел на маса.Утре - ще се видя с много приятели на писта

Коментар

Working...
                                X