Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поздрав за БАНКОВ :D
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Автомобила е със затъмнени стъкла на предните врати (аз задни нямам ) (фолио) с което намалява тяхната прозрачност.
      Прикачени файлове
      Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Колко пари е акта?
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
          Колко пари е акта?
          питах полицая и ми каза че били 20 лв,но с новите закони може да е 50 иронията е че обиколих цяла България и да ме згащат на нашето околовръстно Тези бяха от магистралните,а като се прибирах от парти тази нощ ме спряха и нашите си полицаи и ме питаха дали съм имал проблеми с полицията и аз му казах че са ми написали акт за фолиото и полицая вика "тия са си немали работа" Сега се чудя дали няма някаквъв начин през доктор,примерно да ми напише че имам алергия от слънцето и да ми даде некъв документ и пак да си ги налепя

Коментар

danzel-jtd написа:
            Автомобила е със затъмнени стъкла на предните врати (аз задни нямам ) (фолио) с което намалява тяхната прозрачност.
            С какъв уред мериха за да установят че видимостта е намалена?
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Повал: Преди 2 часа станах чичо за 2-ри път.Отивам да сърбам за негово здраве.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                danzel-jtd написа:
                Вероятно с никакъв уред не са мерили,но той до 50лв не може да обжалва.Хвалба:Два почивни дни,изпълнени с много работа,но ползотворна.Доволен съм.Имам си и читави зимни гуми с джанти.Оплакване:Тва да се подготвяш за преместване в друг апартамент не било хич лесна работа.Не,че ми е за първи път де,ама си е чанч.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  danzel-jtd написа:
                  Глупости Да не сме Русия.Но ако бяха тонирани найстина май трябва да го докажат....така като се замисля

Коментар

popara801 написа:
                    kiro_of_the_day написа:
                    danzel-jtd написа:
                    Вероятно с никакъв уред не са мерили,но той до 50лв не може да обжалва.Хвалба:Два почивни дни,изпълнени с много работа,но ползотворна.Доволен съм.Имам си и читави зимни гуми с джанти.Оплакване:Тва да се подготвяш за преместване в друг апартамент не било хич лесна работа.Не,че ми е за първи път де,ама си е чанч.
                    Правото на шофьорите да обжалват глобите до 50 лв. е гарантирано от Конституцията
                    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Оплакване: Продадохме Бравата.... ;( ;( ;( много ми е мъчно за хубавата колица....дано новия собственик си я гледа и пази много, че иначе отивам и си я вземам...Оплакване...просто ми се оплаква за хубавата ми Брава...
                      Прикачени файлове
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Stefanaki написа:
                        popara801 написа:
                        kiro_of_the_day написа:
                        danzel-jtd написа:
                        Правото на шофьорите да обжалват глобите до 50 лв. е гарантирано от Конституцията
                        Хвалба:Връщам си тези си думи с червено назад и се радвам за това,което са приели след решението на съда.Има светлина в тунела.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

kiselo написа:
                          Оплакване: Продадохме Бравата.... ;( ;( ;( много ми е мъчно за хубавата колица....дано новия собственик си я гледа и пази много, че иначе отивам и си я вземам...Оплакване...просто ми се оплаква за хубавата ми Брава...
                          Няма какво да я жалиш. Карай си сегашната и скоро време, следващата.И да не съм капо: Оплакване: работа бол, отпуска вече няма за тая година.Хвалбите са няколко, ама ще си ги запазя за мен, че току виж някой ми завидял. :D
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Оплакване : Докато бях на очни , на работа е имало "съвещание" и са въведени нови правила относно работата и заплащането, и гадното е че всеки ми казва различни работи и ся трябва в движение да откривам кое от казаното е вярно и кое е майтап .

Коментар

fihi написа:
                              kiselo написа:
                              Няма какво да я жалиш. Карай си сегашната и скоро време, следващата.И да не съм капо: Оплакване: работа бол, отпуска вече няма за тая година.Хвалбите са няколко, ама ще си ги запазя за мен, че току виж някой ми завидял. :D
                              Мдаа ама я имах почти 5 години и малко над 100 000км...къде ли не ме е возила... А следващата...за съжаление надали ще е Fiat...надали ще е като цяло от семейството на Fiat... Оплакване: Много ме мързи...Хвалба: Затвърждава се да отскоча до феста Доволен съм..
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплаквам се.. мамка му.. глобиха ме тази сутрин докато оставях детето на училище...За това че съм спрял на пешеходна пътека, а то само бронята ми я закачаше, ама айде... Полюцая реши да се прави на мъж, щото ми направи забележка като спрях ама аз се направих че не чувам и заведох дребния до входа. Като се върнах след минутка - ме чакаше до колата и се почна....Най ме е яд обаче, че ако беше някой негов колега - нямаше да го глоби. И му го казах. Защото само в нашия клас има деца на няколко полицаи и те спират винаги най-зле - включително на втори ред или направо върху пешеходната пътека...Скапа ми се деня... Ше ида на обяд в залата да фърля някоя щанга и ще ми се оправи настроението.
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X