хвалба - последните 4 дни бяха страхотни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба 1: Почивните дни се рзходихме до Трявна и Жеравна. Доста отпускащо ми подейства.Хвалба 2: Днес най-после се престраших да регистрирам след 2 год и 2 месеца и 5 дена мареата в данъчото. Не ме глобиха (поради изтекла давност), само си платих лихвите.Оплакване: Още един бирник, да е.а тая крива нива..., ама поне ще ми е малко по спокойно.
Коментар
-
Часа е 10.50. След след точно един час "СВЪРШВАМ РАБОТА И ДИМ ДА МЕ НЯМА"Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Хвалба: Стестих 120 лв. за демонтаж, ремонт и монтаж на стартераОплакване: 135 лв. за нов акумулатор Хвалба: Малкия за сега (3 месеца) се спрява много добре със живота Оплакване: Жената не спира да дудне.....Хвалба: От всичко не ми пука като малкия Петър ми се усмихне... ))))))))))))))Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Да се оплача: Последните два работни дни от тази седмица ми съсипаха нервите. Една камара документи, сега допълнителни бумащини заради хора, които не знаят кви ги вършат! Нещо взе да се примесва основната ми длъжност с няколко други. Шефа се прави на шут.......напрежението ескалира във всички отдели.Да се похваля: Два дни съм почивка, направих страхотна скара( свински пържоли, шишчета с гъби), руска салата, ракия , бира натурални сокове за дамите, шоколади, ядки и те така. Утре ще съм като ударен самолетnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Хваля се:Харесвам Пловдив ... Оплаквам се:Много лекции всеки ден.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Хвал: не пия алкохол, НО...Мрън: тая вечер се омотках сс едни коктейли с джак даниелс с ликьори и си еало майката. Мрррън: не мога да качо от тело снимката със щайгата...преставете си една щайга...ем на тва е положениенои паследно...една мома е влюбена в мен и ми е трудно да и обясня че всичко е сааамо секс...а булката е много свястна и красива ама аз съм боклук и не мога да и обещая нищо тъй като знам какво лай*о миризливо съм а тя не заслужава такова отношение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар