Хвалба - 2 часа и 30 мин и дим да ме няма. Хепиииииииии
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mnpenchev
Предната събота и неделя бях на работа, този петък и събота пак, следващата събота и неделя отново !!! тези пущини докато стигнат до завода ще ми се отели вола. Добре че му се вижда края.http://offnews.bg/index.php/96496/di...film-za-burgas - текста за дискавъри може да го прескочите.
Коментар
-
Понеже чакам едно важно писмо реших да си сложа един хубав номер на пощенската кутия. Отидох в Бриколаж и си взех метално кръгче с номера на апартамента на него. Вчера вечерта го лепнах на пощенската кутия. Днес следобяд го нямаше вече. Чудя се за какво му е на тоя дето го е взел?! Няма как да го ползва за неговия апартамент. Дотолкова ли вече някой хора имат инстинкт ’каквото видя - крадвам’?! Нещо ме накара в Бриколажа да куп две такива номерчета. Тея дни ще направя втори опит, този път ще го разпробия и завия с винтове. Ръждясали винтове, да не изкушавам някой в нужда за винтове. Ако и този път го краднат това вече си е повод човек да помисли за емиграция.
Коментар
-
ls1 написа:Понеже чакам едно важно писмо реших да си сложа един хубав номер на пощенската кутия. Отидох в Бриколаж и си взех метално кръгче с номера на апартамента на него. Вчера вечерта го лепнах на пощенската кутия. Днес следобяд го нямаше вече. Чудя се за какво му е на тоя дето го е взел?! Няма как да го ползва за неговия апартамент. Дотолкова ли вече някой хора имат инстинкт ’каквото видя - крадвам’?! Нещо ме накара в Бриколажа да куп две такива номерчета. Тея дни ще направя втори опит, този път ще го разпробия и завия с винтове. Ръждясали винтове, да не изкушавам някой в нужда за винтове. Ако и този път го краднат това вече си е повод човек да помисли за емиграция.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Оплакване: лятото свърши. Адски съм изморен- 4 месеца без почивен ден. След една седмица ще съм отново безработен.Хвалба: Ще имам време да се наспя, да играя тенис, да карам колело и време за форума :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Да се похваля,след дъга заблуда относно марката автомобил,дъщеря ми и зетя най после прогледнаха,и се сдобиха с FIAT PUNTO.Много и безаварийни километри от мен.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
mnpenchev написа:Предната събота и неделя бях на работа, този петък и събота пак, следващата събота и неделя отново !!! тези пущини докато стигнат до завода ще ми се отели вола. Добре че му се вижда края.http://offnews.bg/index.php/96496/di...film-za-burgas - текста за дискавъри може да го прескочите.FIAT Punto 55 S
FIAT Doblo 1.3 Multijet
Коментар
-
diko661 написа:Да се похваля,след дъга заблуда относно марката автомобил,дъщеря ми и зетя най после прогледнаха,и се сдобиха с FIAT PUNTO.Много и безаварийни километри от мен.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
stivst написа:diko661 написа:Да се похваля,след дъга заблуда относно марката автомобил,дъщеря ми и зетя най после прогледнаха,и се сдобиха с FIAT PUNTO.Много и безаварийни километри от мен.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар