Честито
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
След 40 и няколко дни в Германия и 8 дни на Камчия вече успешно се завърнах в Казанлък.Зетата излапа около 15/100 LPG като в нея бяхме 4 възрастни с едно бебе ,куфар на покрива и ремарке с общо тегло около 500-600 кг. забравих да спомена и климатика не е изключван.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
VooDoo написа:След две седмици се прибирам в БГ на заслужена едномесечна почивка. Имам чувството , че времето е спряло. Дано е свършил ремонта на пътя от Тутракан за Силистра, че ще ми се налага да пътувам често за Силистра като се прибера.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Оплакване: аз имам снимка на Ситово и съм 70лв. назад /фиша беше за 100лв., но платих до седмица минус 30%/. Ограниченията са направо безумни. Същото е и положението на ремонтирания път от Зафирово, през Сокол към Главиница. На черните пътища към поясите асфалтирали по 10-на метра и навсякъде преди тях сложили по един знак за кръстовище и ограничение - 60. Явно някой печели от многото знаци, защото пък на всички черни пътища има старателно поставени знаци "Стоп". А по тях никой не се движи, най-много по някоя каруца с дини от бостана може да видиш.П.П. Внимавайте - в Коларово, на стълб, точно срещу бензиностанцията има две нови камери, снимащи в двете посоки.
Коментар
-
Мрън - Мноо работа Мрън 2 - Мноо пишман шофери по пътищата родни ..... 3 - Мноо безсмъртни пИшИходци бе ....Похвал - След 10 часа разбиване на камъни в бъбреците и раздуване на на кратуната от неспирното бтъмчо-тракане в ОРЕЛ/L -а, като седна в Марийка, се чувствам като капитан на междузвезден кораб Голем кеф е това Фиат -катаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар